John, med sin omfattende erfaring innen IT og markedsføring, kommer fra stillingen som headhunter i eget foretak og har solid kompetanse innen digital-bransjen.

Med bakgrunn som konsulent i marketingbyråer og en tidligere rolle som marketing manager i Codex Advokat, bringer Brenne en bred forståelse av bransjens dynamikk og utfordringer til CoreTrek. Han er begeistret for å bli en del av teamet og ser frem til å samarbeide med de mange talentfulle medarbeiderne i selskapet.

"Jeg ser virkelig frem til å jobbe med en så dyktig og engasjert arbeidsstyrke," sier John. "CoreTrek er et spennende selskap med dedikerte konsulenter som er klare for å ta selskapet videre. Den nylige finansieringen og fokuset på vekst gir meg stor inspirasjon."

CoreTrek har for tiden en økende etterspørsel etter nye prosjekter og ser behovet for å styrke teamet ytterligere med flere dyktige konsulenter. 

"John besitter alle de nødvendige egenskapene vi ser etter i en HR- og rekrutteringsansvarlig," sier Kristian Susnic, daglig leder i CoreTrek. "Hans dype forståelse for byråbransjen, ledererfaring og rekrutteringsbakgrunn gjør ham til en verdifull tilvekst for teamet vårt. Det faktum at han allerede kjenner CoreTrek som leverandør er også en stor fordel. Vi er begeistret for å ønske ham velkommen om bord."

Velkommen til CoreTrek, John!