CoreTrek AS overtok den 16. mars i år samtlige aksjer i 07 Interaktiv AS fra 07 Media AS. Oppkjøpet var en del av CoreTrek sin strategi for å bli en av landets ledende leverandører av digitale tjenester. Allerede da signaliserte vi at en fusjon mellom selskapene var naturlig.

Fra og med den 19. juni er denne fusjonen en realitet, og samlet vil selskapet ha 55 ansatte og omsette for nærmere 65 millioner kroner i år.

Totalleverandør

Både tidligere 07 Interaktiv-kunder, nåværende CoreTrek-kunder og alle andre vil dermed få tilgang til et enda bredere kompetansetilbud fra oss. Vi kan nå hjelpe til med enda mer i den digitale hverdag! Vi kan bistå på alle plan rundt nettsiden, både med digital markedsføring, søkemotoroptimalisering og innholdsproduksjon.
Vi er nå blitt en totalleverandør for nettsider, synlighet og digital markedsføring.

CoreTrek AS fusjonerte tidligere i år med Early Media AS for å styrke sin satsing på digital markedsføring.
Med oppkjøpet av- og fusjonen med 07 Interaktiv styrkes CoreTreks kompetanse på flere webplatformer, fra WordPress og Drupal til eZ Publish og Dynamic Web. I tillegg vil våre kunder få tilgang på enda bredere SEO-kompetanse. Nå kan vi levere nettbaserte løsninger på mange plattformer, og vi blir et større og mer helhetlig kompetansemiljø.

Velkommen til Coretrek

Alle 07 Interaktiv-kunder er selvsagt hjertelig velkommen som nye CoreTrek-kunder. Alle beholder sin kontaktperson, og de samme avtaler og priser som de har hatt. I første omgang innebærer endringen at kommunikasjon vil komme fra CoreTrek og coretrek.no-mailadresser. Den gamle mailadressen til de som har vært ansatt i 07 Interaktiv vil fortsatt virke i noen måneder.

07 Interaktiv og CoreTreks Oslo-kontor flyttet sammen i starten av denne måneden i nye lokaler på Torshov i Oslo. Selskapene har jobbet tett sammen siden oppkjøpet i mars og nå blir vi kolleger på ordentlig! Alle ansatte i 07 Interaktiv beholder jobben. Vi tror på vekst og vil fremover satse på å ansette enda flere flinke personer med god digital kompetanse.