Kristian Susnic og Svein Mathisen

Med oppkjøpet av mediebyrået Early Media i 2016 og nå 07 Interaktiv AS fortsetter CoreTrek sin offensive vekst. Samlet vil selskapet ha 65 ansatte og omsette for nærmere 70 millioner kroner i år.

Vil vokse videre

– Vi er svært fornøyde med de mulighetene dette oppkjøpet gir. Nå kan vi levere nettbaserte løsninger på mange plattformer, og vi blir et større og mer helhetlig miljø, sier CoreTreks daglige leder Kristian Susnic.
– Vi ser for oss en ytterligere vekst i flere byer i Norge de nærmeste årene, legger han til.

Selger er 07 Media AS som er Norges ledende innen fagområdene print, design og kommunikasjon og omsetter for over 450 millioner kroner årlig. 07 Media får også en mindre eierpost i CoreTrek som del av transaksjonen.

Positiv mottakelse

– Vi er glade for at det var nettopp CoreTrek som kjøpte 07 Interaktiv. Sammen ser vi muligheter for fortsatt tett samarbeid. CoreTrek sitt Oslo-kontor vil forbli lokalisert sammen med 07 Media, og dette har vært avgjørende for oss, sier Kjetil Amundsen som er konsernsjef for 07 Media.

07 Interaktiv består i dag av 25 ansatte i Oslo og Tønsberg. Ingen av de ansatte vil miste jobben som del av oppkjøpet. Tvert imot planlegger CoreTrek for ytterligere vekst. 07 Interaktivs Tønsbergavdeling vil flytte sammen med CoreTrek i Sandefjord.

– Daglig leder i 07 Interaktiv, Svein Mathisen, sier at det er spesielt hyggelig å bli kjøpt opp når samtlige av våre ansatte blir med videre. Tonen blant de ansatte er positiv og vi er svært fornøyde med at selskapet nå vil ha 100 % fokus på nettløsninger, sier han videre.

Et bredt tilbud av tjenester

CoreTrek tilbyr alt fra enkle hjemmesider på WordPress til spesialutviklede og avanserte nettløsninger basert sitt eget system CorePublish. I tillegg leverer selskapet digital markedsføring, sammen med blant annet søkemotoroptimalisering og innholdsproduksjon.

07 Interaktiv vil så snart som mulig bli fusjonert inn i CoreTrek AS sammen med Early Media AS. Rådgiver i oppkjøpsprosessen har vært Regroup.

 

For spørsmål, kontakt: Kristian Susnic, daglig leder CoreTrek, kristian@coretrek.no, mobil 404 13 064