Våre åpningstider i romjulen

Selv om mange av våre ansatte tar ferie i romjulen er vi fullt operative med hensyn til support og annen bistand dere måtte trenge hjelp med. Så er det noe, ring oss eller send epost til support@coretrek.no slik dere pleier å gjøre, så blir det håndtert.

2022: Et annerledes og turbulent år 

2022 har isolert sett vært et greit år for CoreTrek, men da vi trodde alt skulle bli så meget bedre etter at nedstengelser og restriksjoner grunnet Corona ble opphevet, dukket det opp en stor mørk sky i horisonten - krigen i Ukraina. 

Europa og Norge opplever utfordringer som vi ikke har sett på flere tiår. Det er slutt på gode tider med lave renter og liten inflasjon, og mye av det vi har tatt for gitt ser nå veldig annerledes ut med renteøkninger, høye strømpriser, høye matpriser og generell usikkerhet.

Samtidig med dette fikk vi nye eiere, noe som er svært spennende for oss i CoreTrek men som også vil gjøre årene som kommer særdeles spennende for våre partnere og kunder. Vi ønsker å vokse i årene som kommer og gi dere alle tilgang til flere tjenester og utvidet kompetanse.

God jul og de beste ønsker for 2023!

Vi tror det er viktigere enn noen gang å kjenne på takknemlighet og glede over de nære ting.  Vi tror også at gode nettløsninger, smart markedsføring og relevant innhold er noe mange trenger neste år.  

Nå skal vi lade batteriene og være klare for nye utfordringer og spennende oppdrag i 2023. 


Riktig god jul og de beste ønsker for det nye året fra oss i CoreTrek.