• Hva skal du jobbe med i CoreTrek?
  Jeg har jobbet her i et par ukers tid nå, og har allerede vært involvert i en rekke spennende prosjekter. Som apputvikler er hovedfokuset mitt på å utvikle og vedlikeholde mobilapplikasjoner, og jeg ser for meg å bli brukt mye som ressurs når det kommer til utvikling i rammeverket React/React Native.
 • Hva er din faglige lidenskap?
  Min største faglige lidenskap er å utvikle apper som er både brukervennlige og funksjonelt rike. Jeg trives med å samarbeide tett med UI/UX-designere og produkteiere for å skape løsninger som gir en flott opplevelse for brukerne samtidig som de er teknisk robuste og skalerbare.
 • Hva var det som trigget deg med å bli ansatt i CoreTrek?  
  Muligheten til å kunne jobbe i større og mindre prosjekter, med forskjellige kunder som har forskjellige behov. På denne måten får jeg muligheten til å vokse som konsulent.
 • Hva er det mest givende med rollen din som utvikler?
  Det mest givende med å jobbe som utvikler er at man får anledning til å oppleve mye mestring gjennom å løse både trivielle og komplekse problemer. På samme tid har man en samfunnsnytte da man bidrar til å gjøre andres liv lettere.
 • Hva tror du er den viktigste egenskapen for å være en god konsulent?
  En god konsulent er en som er i stand til å forstå kundens behov, og som benytter sin kompetanse for å hjelpe kunden med å definere en løsning som oppnår ønsket funksjonalitet med moderne og fremtidssikre teknologier, til en rimelig pris.
 • Hva engasjerer deg når du ikke er på jobb?
  På fritiden liker jeg å fikle med 3D-modellering, animasjon, gitarspilling og videoredigering. (Det hender også at jeg drodler på litt app-idéer).

Velkommen til CoreTrek, Dag!