badeshorts

Google Ads (tidligere Google Adwords) er et annonseringsverktøy som blant annet lar deg kjøpe bedre synlighet i Googlesøket. CoreTrek er en sertifisert Premier Google Partner, og våre Google Ads-eksperter er sertifiserte av Google.

«Har doblet antall ordre i nettbutikken, etter CoreTrek «fikk lov» til å hjelpe oss. CoreTrek har bakkekontakt, og er alltid tilgjengelige. De er lette å jobbe med - Anbefales! -OfficeAid.no
 

Fordeler med å annonsere på Google

Hver dag søker tre millioner nordmenn på nettet, og vi gjør 50 millioner søk hver dag! Av alle disse søkene gjøres hele 90 % på Google. Hvis du vil at potensielle kunder skal finne deg, har du ikke råd til å ikke være godt synlig i Google. Ved å annonsere gjennom Google Ads ( tidl. Google Adwords)  kan du:

  • Segmentere på søkeord, demografi og geografi
  • Gjøre endringer med søkeord, annonsetekster og landingssider etter ønske og behov
  • Se resultater etter maks 1 time
     

«Vi har samarbeidet i flere år, dette har fungert fint. Våre kontaktpersoner er hjelpsomme, interesserte og effektive. De viser også evnen til å være løsningsorientert, noe som er viktig for oss.» – Makeup Mekka AS
 

Hvorfor velge CoreTrek?

CoreTrek er en sertifisert Premier Google Partner, og våre Google Ads-eksperter er sertifiserte av Google. Vi har annonsert for kunder på Google siden 2006, og er en av landets eldste og mest erfarne i bransjen.

Når vi utvikler Google-kampanjer for deg, er vårt hovedfokus at de skal være lønnsomme, gjennom kvalitet og relevans. Det vil si gode annonser som rettes mot de som er interesserte i dine produkter og tjenester.

Hos oss får du en egen kontaktperson som jobber personlig med deg. Alle våre eksperter jobber kontinuerlig for å utvikle skreddersydde løsninger, og vi gir deg oppfølging, ærlighet og målbare resultater.

CoreTrek er et naturlig valg om du ønsker å maksimere potensialet ditt ved hjelp av spesialister med høy kompetanse og lang erfaring. Vi kan Google Ads !