• Vekker interessen hos potensielle kunder
  • Bred spredning av budskapet ditt
  • Én aktør som tar hånd om alt for deg

Googles Displaynettverk består av tusenvis av norske og globale nettsteder og nettaviser der du kan annonsere med grafiske annonser. Uansett om du velger en stor spredning av annonsene, eller en målrettet strategi rettet mot et valgt segment, gir displayannonser deg en mulighet til å gi varig inntrykk på potensielle kunder.

Med Google Display-annonsering vekker du interessen hos potensielle kunder gjennom et stort nettverk av nettsteder, som Dagbladet, TV2 og Nettavisen. Der kan du annonsere via tekst, bilder og video. Denne typen annonsering er viktig for merkevarebygging og for å vekke interesse og bevissthet hos potensielle kunder.

Alltid synlig på nettet!

I dette nettverket treffer man ikke de potensielle kundene i en aktiv søkefase, men snarere på et stadie hvor de i utgangspunktet ikke er fokusert på dine produkter. Ved å annonsere i innholdsnettverket bygger du merkevaren din og vekker interessen for deg og det du kan tilby hos potensielle kunder.

Dersom annonseringen planlegges godt og kombineres riktig med andre produkter, kan målrettet display-annonsering gi svært gode resultater.

Vi kan produsere og publisere annonsene for deg slik at all kommunikasjonen foregår via din kontaktperson i Coretrek. Våre dyktige grafiske designere lager de rette annonsene for publisering på nett i utvalgte formater.
 

Hvorfor velge Coretrek?

Coretrek er en sertifisert Premier Google Partner, og våre AdWords-eksperter er sertifiserte av Google. Vi har annonsert for kunder på Google siden 2006, så vi kan med trygghet si at vi har lang erfaring med Google AdWords.

Når vi utvikler kampanjer for våre kunder, er vårt hovedfokus kvalitet og relevans. I tillegg får du alltid oppfølging, ærlighet og målbare resultater fra oss. Vi sørger for å være oppdaterte på trender og teknologier, slik at du alltid kan ligge ett skritt foran konkurrentene.

Hos oss får du et eget team med spesialister som jobber personlig med deg. Vi jobber daglig for å oppnå best mulig resultater for våre kunder. Vi hjelper deg med å nå dine mål – uansett om målet ditt er å øke salget i nettbutikken, få flere henvendelser eller å øke kjennskap til dine tjenester.

Når du ønsker at jobben blir gjort av spesialister med høy kompetanse og lang erfaring, er Coretrek et naturlig valg. Vi kan Display-annonsering!