• Markedsføre hele sortimentet
  • Attraktive og relevante annonser
  • Høy konverteringsrate
  • Vi har høy kunnskap og kompetanse

Hvorfor er dette så genialt?

  • Du kan markedsføre hele sortimentet fra din nettbutikk, slik at hvert produkt kan dukke opp som bildeannonse til de som søker etter dem.
  • Bildeannonser fanger øyet i større grad enn tekstannonser. Dette gir høy klikkfrekvens.
  • En potensiell kunde som trykker på en Google Shopping-annonse har allerede sett pris og bilde. Dette øker sjansen for kjøp, og gir lavere kost-per-klikk.
     

Gjennom å vise frem produktene med bilde, pris og produktbeskrivelse blir hvert søk mer relevant og mulighetene for salg øker betraktelig.

Vi i Coretrek var blant de første i Norge til å ta i bruk denne typen annonsering på Google og vår erfaring har derfor allerede rukket å bli lang og variert. Sammen med deg finner vi de beste løsningene for nettopp din nettbutikk og dine produkter.
 

Hvordan fungerer Google Shopping?

Google Shopping opererer via Google Merchant Center, et verktøy som brukes til å laste opp butikk- og produktinformasjonen din for å gjøre den tilgjengelig på Google Shopping og andre Google-tjenester. Dette tar vi i Coretrek oss av for deg.

Data-attributtene, dvs. all informasjonen om dine varer, blir automatisk omgjort til annonseformat. Disse annonsene tilpasser vi for deg, og implementerer dem i Shopping-kampanjer som Coretrek administrerer. Disse kampanjene jobber våre eksperter kontinuerlig med å optimalisere og overvåke, ved hjelp av effektive verktøy for rapportering og resultatmåling.

Med Google Shopping kan man på en enkel og fleksibel måte organisere hele varelageret i produktgrupper, for eksempel etter varemerke og produktkategori. Dette gjør det enkelt å overvåke og justere kampanjene. I tillegg styrker dette mulighetene for å styre kampanjens ROI (Return of Investment) ved å ta informerte beslutninger om annonsestrategier.
 

Hvorfor velge Coretrek?

Vi i Coretrek var blant de første i Norge til å ta i bruk Google Shopping. Vi er en sertifisert Premier Google Partner, og våre AdWords-eksperter er sertifiserte av Google. Sammen med deg legger vi en skreddersydd plan for nettopp din nettbutikk og dine målsetninger.

Når vi utvikler kampanjer for våre kunder, er vårt hovedfokus at du skal få utnytte ditt fulle potensiale. Vi arbeider kontinuerlig med optimalisering av dine annonser, slik at investeringen din gir positive resultater.

Hos oss får du et eget team av spesialister som jobber personlig med deg. Vi gir deg alltid oppfølging, ærlighet og konkrete tilbakemeldinger. Med oss på laget vil Google Shopping-annonsene kunne gjøre salgene for deg!