Hva er Google Analytics?

Google Analytics er et analyseverktøy som gir deg nyttig innsikt og data om blant annet brukerne på nettsiden, hvordan de navigerer seg på nettsiden, salg, hvilke kanaler som generer trafikk og konverteringer, samt hvordan ulike markedsføringstiltak fungerer. Google Analytics gir deg verdifull data for å ta gode beslutninger.

Hva er Tag Manager?

Google Tag Manager er et verktøy som holder orden i taggene på din nettside. En tag er noen få linjer med HTML-kode og kan benyttes til måling av nettsted-trafikk eller knyttes til markedsføring. Tag Manager gjør det enklere for markedsførere og webredaktører å legge til nye eller redigere eksisterende tagger på nettsiden.

Hva er Search Console?

Google Search Console er et verktøy som blant annet analyserer nettsiden og gir deg nyttig innsikt om brukerne, hvilke søkeord nettsiden er synlig på og annen teknisk relevant SEO-informasjon.

Trenger du kurs/opplæring i bruk av Google Analytics?

Vi tilbyr opplæring i bruk av Google Analytics på timebasis etter ditt behov. Ofte holder 1 - 2 timer for en god og grundig gjennomgang. Denne opplæringen kan utføres over video.