• Erfarne rådgivere
  • Digital strategi
  • Brukerundersøkelser
  • SEO, analyse og statistikk

Et nettsted endres og videreutvikles kontinuerlig. Målet med nettsiden bør være å få fornøyde og lojale brukere som blir værende og som får utført det de ønsker ved å besøke nettopp deres nettsted. Gode nettsteder kommer brukerne tilbake til og snakker varmt om til andre.

Arbeidet stopper ikke når websiden blir lansert. Da skifter vi fokus fra kartlegging og design, til søkemotoroptimalisering (SEO), analyse og vekstpotensiale.

Vi hjelper dere med verktøy, råd og praktisk gjennomføring. Ved å kombinere deres unike kunnskap om egne brukere med våre rutiner og erfaring fra utvikling av brukervennlige nettsteder, vil vi sammen finne frem til forbedringsforslag og utviklingsmuligheter.

En strategisk partner

Med lang erfaring fra de enkle til mer komplekse prosjekter, er CoreTrek en komplett partner som bidrar til effektive og gode prosesser. Vi har kompetanse som bidrar til at ditt nettsted oppnår det din organisasjon ønsker. CoreTrek er en digital partner for virksomhetens strategi.

Digital strategi

En god digital strategi er forankret i virksomhetens forretningsmål og strategier. Med utgangspunkt i CoreTreks metodikk jobber våre rådgivere sammen med kunden for å utvikle en god digital strategi, som i tillegg til nettstedet innholder elementer som sosiale medier og andre digitale kanaler.

Visuell profil

Et gjennomtenkt visuelt uttrykk er viktig og er ofte nedfelt i et selskaps profilhåndbok eller profilretningslinjer. Retningslinjene er til for at man skal ha en enhetlig kommunikasjon mot omverdenen. Våre rådgivere kan bidra til at dere får en enhetlig kommunikasjon som signaliserer profesjonalitet, troverdighet, trygghet og forutsigbarhet.

Kontinuerlig forbedring

Et nettsted er alltid i endring, og det er bra! Det betyr at nettstedet er levende, noe som gir leserne lyst til å besøke nettstedet. Endringene fører ofte til et behov for å optimalisere nettstedet. Våre rådgivere kan bidra med enkle spesifikke oppdrag som for eksempel design, SEO, innholdsproduksjon og foto, eller med en effektiv nettstedsrevisjon.

Nettstedsrevisjoner

Etter kundens behov kan vi gjennomføre en nettstedsrevisjon. Vår metodiske gjennomgang av nettstedet hjelper dere med å ta de riktige beslutningene i forhold til innhold og videreutvikling.

Generell vurdering

Treffer budskapet ditt målgruppen slik du ønsker? Med våre rutiner og erfaring for gjennomgang av nettsteder vil vi stille de riktige spørsmålene og sammen med dere finne de viktigste og enkleste forbedringene for deres nettsted. Den generelle vurderingen omfatter budskap, målgrupper, oppbygging, struktur, design med mer.

Søkemotoroptimalisering

Finner dine kunder deg på nettet? Et tilgjengelig nettsted krever at sidene blir optimalisert og sett av søkemotorene. Det kreves at både teknisk kvalitet og innhold er utformet på riktig måte for å oppnå gode resultater. Med vår metodikk for gjennomgang av nettsteder med fokus på digital synlighet får du en oversikt over tiltak som vil legge et godt grunnlag for bedre plassering i søkemotorene og mer relevant trafikk til ditt nettsted.

Søkemotorannonsering som støtter SEO

Ved bruk av søkemotorannonsering og markedsføring gjennom sosiale medier kan effekten av organisasjonens investeringen i SEO økes betraktelig. Med vårt team i Early Media får du spesialistkompetanse på dette feltet.

Universell utforming (uu)

Oppfyller ditt nettsted kravene til offentlige nettsteder? Hvordan blir ditt nettsted ranket? La oss hjelpe deg i arbeidet med å øke kvaliteten på nettstedet deres! Vi kommer med kommentarer til hva som er bra og hva som kan forbedres, og forteller hvordan en forbedring kan gjennomføres før neste års test.