Relevant innhold er avgjørende for at nettsteder skal bli besøkt. Godt og oppdatert innhold får brukerne til å lese artikler, laste ned dokumenter, melde seg på arrangementer og kjøpe varer og tjenester.

Hvis man tilbyr interessant innhold over tid, vil de besøkende få en opplevelse av at nettsidene deres er brukervennlige, med relevant innhold som dekker deres behov. De vil bruke tid hos dere, komme tilbake senere og bli gode ambassadører som sprer innholdet deres videre.

Webredaktør til leie

Vi kan hjelpe dere med å publisere nytt innhold. Send tekst og bilder til oss, så gjør vår webredaktør resten. Vi kan også legge strategier og planer slik at nettstedet deres kontinuerlig får ut nytt innhold, som kan spres videre til andre relevante kanaler, som sosiale medier eller nyhetsbrev.

Hvis dere ønsker å gjøre noe av jobben selv, kan webredaktøren publisere ferdig skrevet innhold, lese korrektur og gi råd om forbedringer av innholdet.

Webredaktøren kan også hjelpe dere med analyse, søkemotoroptimalisering, administrasjon av kontoer i sosiale medier og med digital annonsering.

Tekstforfatter

Våre tekstforfattere skriver nye artikler, nyhetsbrev og blogginnlegg for dere. Våre tekstforfattere har spesialkompetanse på å skrive for digitale medier og sørger samtidig for at innholdet er optimalisert for søkemotorene.

Oversettelse

Websidene skal ofte være like tilgjengelige på mange språk. I alle publiseringsverktøy vi bruker er det meget gode tekniske løsninger for språkhåndtering, men vi anbefaler at selve oversettelsen gjøres manuelt. Vi håndterer translatørtjenester til de fleste språk og CorePublish håndterer alle tegnsett.

Konvertering av innhold

Hvis dere har behov for å få flyttet innhold over til en ny nettløsning kan vi bistå med kopiering av innhold fra gammelt til nytt nettsted. Vi benytter studenter som kjenner systemet godt til denne type arbeid. Dette gjør det effektivt og rimelig for dere å flytte over mye innhold.

Det samme gjelder om dere ønsker å utvide sidene med flere språkvarianter.

Kontakt oss for et uforpliktende møte