CorePublish programpakker

Vi tilbyr fire produktpakker i tillegg til spesialutvikling og utviklerlisens. Alle produktpakkene bygger på samme fundament med lik funksjonalitet.

Basic

Basic er den rimeligste CorePublish versjonen. Med Basic får man et komplett publiseringssystem med all funksjonaliteten beskrevet i basisfuksjonalitet.

For mange er Basic pakken en god og prisgunstig start på en ny nettløsning. Deretter kan man når man ønsker utvide løsningen med nye moduler når behovene oppstår.

Large

Large-pakken inneholder de modulene som de fleste velger å ta med i sine løsninger. Pakken er gunstig priset og gir muligheter utover det man får med Basic. I tillegg til Basic får man med modulene Nøkkelord, Relasjonsdata, Integrert statistikk, URL-alias, RSS og mobilmodul i denne pakken.

Complete

Complete-pakken gir tilgang til samtlige standard-moduler i CorePublish. Enkelte av modulene trenger noe design og tilpasning i frontend for å tilpasses det enkelte nettsted, men de fleste kan tas i bruk med én gang.

Enterprise

Enterprise er lik Complete-pakken, men i tillegg får man mulighet til å sette opp et ubegrenset antall nettsteder til selskap med samme eiere. Det kreves at lisenskjøper eier minst 50 % av de selskapene som benytter lisensen.

Har man et konsern med mange datterselskap får man med denne pakken en kostnadsseffektiv løsning for alle selskapene, med mulighet for felles administrasjon og flere synergier.

Utviklerlisens

I tillegg til alle CorePublish pakker og moduler kan man få tilgang til egen utviklerlisens til CorePublish.

Med utviklerlisensen kan man benytte CorePublish som webplattform i sin egen IT-avdeling eller med andre innleide konsulenter. Dette er mest aktuelt for de som har behov for egenutviklede løsninger.

Moduler

Mange velger spesifikke moduler i tillegg til en av programpakkene over.

Trykk her for å lese mer om våre standardmoduler.