– Vi trenger umiddelbart to Java-utviklere med forståelse for Jboss/Tomcat/Spring/REST API, og er du senior med ambisjoner om å lede ditt eget team har du muligheten her, sier Thomas.

Teamet hans jobber inn mot én spesiell kunde, og er en egen, engasjert gjeng som inngår i CoreTreks spennende utviklermiljø. Kanskje Norges mest spennende, mener vi selv. For her er det bredde, muligheter og høyt under taket. Det skal være gøy å jobbe i CoreTrek, vi skal se hverandres potensiale og ikke minst dele kunnskap og erfaringer.

Noen trives best med å gjøre det de allerede kan, mens andre jakter på nye utfordringer. I CoreTrek har vi plass til din utviklerstil. Ingen er like, heller ikke når de koder. 

Så hva er det Thomas leter etter?

  • Fullstack-kompetanse, og du trives spesielt godt i backend
  • Du snakker flytende Java og har flere års erfaring med koding av større løsninger
  • Du kan strukturere brukerønsker og kan omforme det til gode datamodeller
  • Du er vant til å jobbe i team og har kanskje ledet en gruppe utviklere
  • Du er vant til å jobbe direkte med kunder

Hva sier Thomas om utviklingsmiljøet vårt?

– CoreTrek har de siste årene vokst betydelig, men vi er tro mot den bærende bedriftskulturen vår. Her er det åpenhet mellom ansatte og miljøer, det er kort vei til ledelsen og det er stor fleksibilitet i arbeidsoppgavene, sier Thomas Ekdahl, og fortsetter:
– Vår viktigste oppgave er å se hver enkelt utvikler, og tilpasse oppgavene til ambisjoner og erfaring. I tillegg gir vi deg en stor grad av frihet i arbeidshverdagen.

Oppgavene i CoreTrek er mange og varierte. Vi er eksterne sparringspartnere for kundene, en løsningsorientert leverandør som utfordrer og problemløser. Vi har utviklere som bygger nettsider i vårt eget publiseringssystem CorePublish, og vi har andre som løser mer omfattende oppgaver.

Nysgjerrig på oppgavene? Ta en uformell prat med Thomas, da vel. Han er mer enn klar til å snakke med deg som utvikler. Thomas treffer du på: thomase@coretrek.no eller 911 43 630.
 

Verdien av en solid arbeidsgiver

I CoreTrek er gode betingelser en selvfølge. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn, over gjennomsnittet gode forsikring- og pensjonsordninger og fleksible arbeidstider. Vi har utviklere som foretrekker å sitte skjermet, og vi har de som jobber best når det koker litt rundt de. Også er vi alltid klare for å møtes til sosiale aktiviteter når det passer. Ingenting er som ett slag bordtennis når vi trenger en avveksling fra tastaturet

God økonomi og en solid kundeportefølje gjør oss til en ettertraktet og trygg arbeidsgiver, som preges av sunn drift og langsiktighet. I kombinasjon med innovasjonsvilje og jakten på de gode kundeløsningene skaper vi gode og kreative miljøer ved kontorene våre i Oslo, Sandefjord, Stavanger og Sandnes.