Vi har mange nye prosjekter på gang, og har behov for dyktige utviklere. Derfor søker vi nå etter en Laravelutvikler som kan jobbe ved en av våre kontorer i Oslo, Sandefjord eller Sandnes.

Hos oss vil du jobbe sammen med entusiastiske utviklere, løsningsarkitekter, innholdsprodusenter og digitale markedsførere.

Vi ser etter deg som har mer enn 5 års erfaring med testdrevet utvikling i Laravel (TDD).

Er du god i Laravel så regner vi også med at du har vært borte i noen av disse teknologiene: Redis, Mysql, Laravel Nova, Laravel Forge, Laravel Vapor, Laravel Horizon, Laravel Cashier, Laravel Echo, Laravel Jetstream, Laravel Sail, Laravel Octane, Laravel Sanctum, Laravel Scout, Laravel Socialite, Laravel Spark, Laravel Telecope, Laravel Valet, Laravel Pint, Laravel Breeze, Tailwind, Laracast, Bootstrap, Vue, React, API, REST, SQL, MySQL, Linux, Ubuntu.

Godt miljø er viktig – både faglig og sosialt

Vi ønsker oss personer med gode samarbeidsevner og godt humør! Hos oss er det like viktig å kunne jobbe frem de beste løsningene i et team, som å jobbe effektivt og konsentrert på egenhånd. Hvis du i tillegg er både målrettet og strukturert, så begynner det å ligne noe.

En annen sak vi ser etter er at du har god forretningsforståelse, og med det mener vi at vi lar kundens behov komme først ved å se løsningene fra brukerens ståsted.

Hos oss får du:

  • Jobbe på store, spennende og utfordrende prosjekter

  • Fritt valg av OS, IDE og hardware som du vil jobbe på

  • Vanvittig gode kollegaer!

  • Gode utviklingsmuligheter

  • Gode forsikringsordninger

  • Være en del av et sterkt fagmiljø

  • Konkurransedyktig lønn med gode bonusordninger

Synes du denne stillingen virker interessant? Ønsker du å vite mer om hvordan det er å jobbe hos oss? Ta gjerne kontakt med Brit Elin Foldøy for en uforpliktende prat, på e- post: britelin@coretrek.no - mobil: 926 44 581.

Vi ser frem til å høre fra deg.

Søk på stillingen