Er du klar til å ta en senior-rolle i et voksende team hos et av Norges fremste digitalbyråer? Da bør du lese videre og søke på den ledige rollen som senior digital innholdsrådgiver i CoreTrek!

Ansvar og utviklingsmuligheter

Som senior digital innholdsrådgiver vil du være seniorrådgiver for flere av våre største kunder og ansvarlig for kvaliteten i våre innholdsleveranser. Dette omfatter alt fra korte, presise snutter til bruk i sosiale medier, til innholdsanbefalinger basert på søkeordanalyser, samt tekst- og videoproduksjon og redaktøroppgaver. Du vil jobbe på et team bestående av rådgivere og spesialister med en stor faglig bredde, og du syr dette sammen til en helhet og bidrar til å videreutvikle tjenestene våre.

Du vil også jobbe tett med rådgivere og spesialister innen digital markedsføring, løsningsarkitekter og utviklere i det som er et av Norges fremste miljøer innen utvikling av digitale løsninger. Her vil du få muligheten til å sette ditt preg på avdelingen og utvikle deg i takt med avdelingens og selskapets videre vekst.

Arbeidsoppgaver

Arbeidsoppgaver omfatter alt som inkluderer ansvar for digitale innholdsproduksjoner, deriblant:

  • Prosjektledelse og kundeansvar for utvalgte kunder
  • Utarbeidelse av fremdriftsplaner og budsjetter
  • Tilbudsutforming i samarbeid med salgssjef og andre rådgivere
  • Idé- og konseptutvikling i tillegg til rådgiving rundt digitalt innhold til kunder
  • Produksjon av digitalt innhold, der type innhold avhenger av din bakgrunn
  • Bistå med produktutvikling av tjenester rundt digitalt innhold
  • Coaching av andre på teamet rundt fagområdet
  • Kontakt og koordinering av arbeid med samarbeidspartnere og freelancere
  • Arbeidsoppgavene avhenger videre noe av din bakgrunn og kompetanse. 


Kvalifikasjoner og erfaring

Vi ser for oss at du jobber eller har jobbet som fagansvarlig eller seniorrådgiver innen innholdsmarkedsføring i et byrå eller som ansvarlig for digitalt innhold hos en større aktør på annonsørsiden.

Videre forventer vi at du har erfaring med større, komplekse produksjoner i form av rollen som redaktør eller gjennom utarbeidelse av innhold på tvers av kanaler som landingsside, sosiale medier, nyhetsbrev, e-magasiner og manus til for eksempel film til bruk online. 

Litt om CoreTrek

CoreTrek er en av Norges ledende leverandører av nettløsninger for alle digitale flater til bedrifter, offentlig virksomhet og organisasjoner. Tusenvis av webredaktører nyter hver dag godt av våre brukervennlige produkter, flere enn dette konsumerer innholdet vi produserer og enda flere blir eksponert for annonsene vi distribuerer.

CoreTrek har i dag cirka 70 ansatte – Vi er digitale markedsførere, UX-designere, utviklere, rådgivere, prosjektledere, SEO-spesialister, tekstforfattere og mye mer. Du finner oss på våre kontorer i Oslo, Sandefjord, Sandnes og Stavanger.

Hvordan søke?

Du søker enkelt og greit ved å ta en telefon eller sende en email til Sander Alten (454 94 755 / sander@coretrek.no), der du forteller litt om deg selv og hvorfor du er som skapt for rollen! Vi ansetter så snart vi har funnet rett person, så ikke vent med å ta kontakt!