Dette kan vi tilby:

Solid selskap

CoreTrek har vokst kraftig de siste årene. Fra å være et rent utviklerselskap er vi i dag en komplett leverandør av alt fra nettsider til innhold og digital markedsføring. Vi er totalt cirka 70 ansatte med kontor i Sandnes, Stavanger, Oslo og Sandefjord, og kundene våre kommer fra hele landet - fra nord til sør.

Innovasjonsdrevet

CoreTrek har et av landets beste utviklermiljø med store kunder i porteføljen, blant annet Nasjonal Sikkerhetsmyndighet, Universitetet i Sørøst-Norge, Eiendom Norge og PostNord.
Vi er innovasjonsdrevet og stadig på jakt etter bedre løsninger for kundene våre. 

Muligheter

Som utvikler hos oss får du mulighet til å jobbe med komplekse og store prosjekter. Vi ser etter deg som liker å jobbe i team, men du kan også jobbe godt alene. CoreTrek utvikler flere egne produkter og her vil du også kunne få være med og bidra. 

Goder

Hos CoreTrek får du generelt gode betingelser. Konkurransedyktig lønn, over gjennomsnittet gode forsikrings- og pensjonsordninger og fleksitid er en selvfølge. Du kan selv velge hvilken OS, IDE og hardware du vil jobbe på, og du får mange dyktige kollegaer rundt deg. I tillegg til et sterkt fagmiljø med utviklingsmuligheter, har vi et hyggelig og uformelt arbeidsmiljø hvor det å trives på jobb verdsettes høyt.  

Trygghet

God økonomi og en solid kundeportefølje gjør CoreTrek til en trygg arbeidsgiver. CoreTrek er et selskap som preges av sunn drift og langsiktighet. Her blir både kunder og ansatte tatt vare på.

Fleksibilitet

Bor du i Finnmark eller i Frankrike? Er du den rette for oss spiller det egentlig ikke så stor rolle hvor du befinner deg. 2020 har vel lært oss at mye lar seg løse digitalt.

Dette ser vi etter:

  • Fullstack-kompetanse, men du kan gjerne trives best enten i backend eller frontend
  • Du snakker flytende PHP, Java eller begge
  • Erfaring fra implementering på CMS-systemer, webapplikasjoner eller backend-systemer som brukes på LAMP (Linux, Apache/Nginx, MySQL, PHP) eller Java 8, Tomcat
  • Erfaring med objektorientert programmering
  • Gjerne også kjennskap til Typescript, Twig, Bootstrap, SASS/SCSS, Laravel, Tailwind, Spring, Vue

 

Kjenner du at ditt navn er skrevet over hele denne stillingen, så ring John Michaelsen, 970 80 203 eller send en mail til john@coretrek.no.

Vi ser frem til å høre fra deg!