På Bertel O. Steens nettsider kan du drømme deg bort i deres store utvalg av biler, finne din nærmeste forhandler og bestille servicetime på bilen din. Det omfattende nettstedet i responsive webdesign har fått et lyst og lett design.

skjermbilder fra bos.noFlere nettsted i samme løsning

Bertel O. Steen har samlet flere nettsted i samme løsning. En fanemeny i toppen gir brukeren mulighet til å navigere mellom de forskjellige områdesidene:
-  Personbil
-  Varebil
-  Lastebil
-  Buss

Hvert område har sine nettside med informasjon tilpasset målgruppen for hvert område. Ved å samle nettstedene i samme løsning kan en dra nytte av synergieffekter som å dele maler og innhold.

Egne websider for konsernet

Konsernet Bertel O. Steen har en egne websider som kun omhandler konsernet. Denne websiden har en film som presenterer deres ambisjon om å bli Norges beste bilhus. 

Nøkkeltall, resultater og verdiskapning er presentert sentralt på websiden i en fin grafisk framstilling. Alle disse elementene er dynamiske og kan enkelt oppdateres av kunden selv.

Forhandlersider

Alle forhandlerne har hver sin side. Forhandlerne har mye informasjon samlet på en side, dette er oversiktlig presentert for brukeren.

Det er også gjort en integrasjon mot forhandlerdatabasen slik at informasjon om ansatte hentes fra basen og presenteres på nettsiden. Dette forenkler arbeidet til webredaktørene betraktelig.

CorePublish filterfunksjon

Løsningen tar i bruk CorePublish Filterfunksjon på flere steder i nettsidene der det er mye informasjon som skal struktureres for brukerne.

Filter for å finne din favorittbil

Bertel O. Sten har en omfattende mengde biler for den som er på jakt etter ny bil. Løsningen tar i bruk CorePublish Filterfunksjon for å gjøre det enkelt for brukeren å finne fram til sin favoritt.

skjermbilde fra bos.no

Filter for å finne bruktbiler

Er du bruktbilkjøper kan du enkelt navigere frem til aktuelle biler på bakgrunn av merke, type bil, gir, farge, geografi, pris nivå fra-til, årsmodell fra-til, km stand fra-til. Prøv bruktbilløsningen her.