skjermbilde fra www.bos.no

Portalside

Nettsiden har en innbydende førsteside med en video som viser konsernets biler i ulike situasjoner. Videoen er utfallende og tilpasses brukerens skjermstørrelse. 

Denne siden fungerer som en portal for hvert av områdene personbil, varebil, lastebil og buss, samt en egne sider for konsernet og forhandlere.

Skjermbild www.boskonsern.no

Egne websider for konsernet

Konsernet Bertel O. Steen har en egne websider som kun omhandler konsernet. Denne websiden har en film som presenterer deres ambisjon om å bli Norges beste bilhus. 

Nøkkeltall, resultater og verdiskapning er presentert sentralt på websiden i en fin grafisk framstilling. Alle disse elementene er dynamiske og kan enkelt oppdateres av kunden selv.

Områdesider

Personbil, varebil, lastebil og buss har vær sin nettside med informasjon tilpasset målgruppen for hvert område.

Forhandlersider

ipad med bos.no/forhandler

Alle forhandlerne har hver sin side. Forhandlerne har mye informasjon samlet på en side, for å forenkle navigasjonen i siden er det laget en egen meny som tar brukeren til anker i siden, alternativt kan brukeren skrolle seg til ønsket informasjon.

Det er brukt ”åpne og lukke” funksjon for nøkkelinformasjon. Dette gir brukerne full oversikt mens de leter etter informasjon.

Det er også gjort en integrasjon mot forhandlerdatabasen slik at informasjon om ansatte hentes fra basen og presenteres på nettsiden. Dette forenkler arbeidet til webredaktørene betraktelig.

Megameny

En nybilkjøper blir effektivt ledet inn i nettstedet med blant annet en megameny som gjør det enkelt å navigere til en spesiell bilmodell.

skjermbilde bos.no

Filterløsning for rask navigering

Er du bruktbilkjøper kan du enkelt navigere frem til aktuelle biler på bakgrunn av

  • Åpent søk
  • Merke
  • Type bil
  • Gir
  • Farge
  • Geografi
  • Pris nivå fra-til
  • Årsmodell fra-til
  • Km stand fra-til

Prøv bruktbilløsningen her.

Integrasjon med SAP

For å sikre at kundene slipper å legge inn unødvendig informasjon i forbindelse med for eksempel bestilling av service, er løsningen integrert med forretningssystemet SAP. Dette gjør at brukerne kun trenger å legge inn sitt registreringsnummer ved bestilling. 

Se verkstedløsningen her.