Boreal fikk i løpet 2015 oppdatert sine nettsider til moderne og tiltalende løsning.

Ungdom som ser på mobil

Boreal ønsker at kundene enkelt og raskt skal finne den ruteinformasjon de er på jakt etter. Det var derfor viktig å utvikle en løsning som gav god oversikt og søkefunksjon for rutene.

skjermbilder fra boreal.no

Flere nettsteder i samme løsning

Gjennom selskapet Minol tilbyr Boreal oljedistribusjon. Minol ha sin egen nettside. Dette nettstedet bygger på samme maler og funksjonalitet som www.boreal.no og kan dele artikler. Det samme gjelder for  nettstedet til Ekpressruta til Preikdetolen. Noe som er praktisk for redaktørene som da kan administrere alle sidene i samme løsning.

Boreal Travel AS driver tur/charter, ekspress og flybuss i tillegg til planlegging og gjennomføring av transportlogistikk ved store arrangement. Ekspressruta til Preikestolen har egen nettside.

Abonnere på trafikkmeldinger

Brukerne av borael.no skal enkelt kunne finne aktuelle trafikkmeldinger og de kan melde seg på automatisk varsling av trafikkmeldinger per sms eller e-post.

Tablet med skjermbilde fra boreal.no

Megameny

Boreal har valgt å bruke megameny for å gi kundene en rask oversikt over alle ruter og tjenester uten at de skal behøve å laste hele siden.

Intranett

Boreal har også intranett for sine ansatte i samme løsning.