Selskapet har nylig justert sin grafiske profil. Dette reflekteres i den nye nettsiden, som har fått et lekkert uttrykk. 

Produktvelger

skjermbilde av produktvelger

Øglænd Systems produktsortiment består av mange tusen produkter som kan settes sammen på forskjellig vis. Vi har sammen med dem utviklet en Product Selector som gjør det mulig for kunden og finne fram i deres store mengde produkter. Løsningen er integrert med deres produktdatabase og er utstyrt med et kraftig filtreringsverktøy for å finne fram til rett produkt og relaterte produkter. Test Product Selectoren her.

Kalkulator for beregning av varmekabler

Nettsiden har også en avansert kalkulator som hjelper fagpersonell til å velge riktig varmekabel og beregne materiell til forskjellige typer prosjekt. Test kalkulatoren her.

Kart over alle kontorene

Øglænd system Group er et intensjonalt konsern med kontorer over hele verden. På kontaktsiden presenteres fabrikk, datterselskaper og agenter i er oversiktlig kart. Ved klikk vises kontaktinformasjon og ved nok ett klikk tas brukeren til informasjonsside om det respektive kontoret. Se kartløsningen her.