Speed Motorcenters nettsider har fått et tøft uttrykk som passer fint for å presentere de sprekeste motorsyklene. Sidene er i responsive webdesign og dermed tilgjengelig for brukere på alle typer enheter.

Forsiden gir brukeren en god oversikt over senterets tilbud:

  • Kampanjebanner for viktige budskap
  • Snarveier til hovedproduktene BMW og Yamaha
  • Åpningstider for salgsavdeling og verksted
  • Siste aktuelle saker, her er det markert hvilke kategori sakene høre hjemme i aktuelt, aktivitet eller kampanje
  • Feed fra de sosiale mediene Facebook, YouTube og Instagram

Filterfunksjon

Nettstedet tar i bruk CorePublish filterfunksjon, som i dette tilfellet er utvidet for å kunne vise både merke og type. I tillegg kan brukeren filtrere på årsmodell, km-stand, pris. Dette gjør det enkelt for brukerne å navigere seg frem til motorsykkelen han/hun er på jakt etter.

ipad med skjermbilde fra speedmc.no

Motorsyklene presenteres på en ovesiktlig måte hvor de viktigste dataene er fremhevet, samtidig som all annen informasjon er kun ett klikk unna.

Integrasjon med CARWEB

Løsningen er integrert med CARWEB. Dette forenkler arbeidet til selgerne ved at de kun legger inn mototsyklene i CARWEB-systemet, så blir informasjonen automatisk publisert på nettsiden og i andre kanaler som f.eks FINN.no

Megameny

Speed Motorcenter har mange flotte motorsykler de vil presentere uten for mange klikk, og har derfor valgt megameny for å raskt gi kundene oversikt. Dette gir brukerne en god oversikt over hvilke nye motorsykler som finnes uten å måtte klikke mange ganger.

Digital annonsering og analyse

Speed Mototcenter har valgt CoreTrek som sin digitale partner, noe som innebærer at vi er deres rådgiver innenfor digital strategi og tilstedeværelse i digitale kanaler. 

Vi administerer og analyserer deres søkemotorannonsering (SEM). Vi produserer annonser til deres kampanjer som distribueres i blant annet Google AdWords, Google Remarketing, Google Display og Facebook.

Det skal være raskt og enkelt å finne Speed Motorcenter på nett!