• Strategi for sosiale medier
  • Oppsett av kontoer
  • Publiseringsplan
  • Analyse
  • Annonsering

Sosiale medier blir stadig viktigere i den digitale markedsstrategien til bedrifter. Nøkkelen til å lykkes på sosiale medier er å skape engasjement rundt egen bedrift, produkter og tjenester. I sosiale medier som Facebook, LinkedIn, Twitter og Instagram konkurerer virksomheter om oppmerksomheten til sine følgere og jobber hver dag med å utvide sine nettverk. De som lykkes i å kombinere egne nettsider med en eller flere sosiale markedskanaler, er de som lykkes best.

Vi hjelper dere i gang og gir råd i hvordan dere bør opptre i de ulike kanalene. Vi utarbeider en publiseringsplan for dere og sammen finner vi ut hvordan dere bør håndere publiseringen.
 

Fanbooster gjør digital markedsføring enklere

Vi er partner med Fanbooster, landets eneste Facebook Preferred Marketing Developer. Som Sertified Partner kan vi tilby et nyttige verktøyet som forenkler arbeidet med markedsføring i sosiale medier.

Den skybaserte gjør-det-selv plattformen inkluderer blant annet verktøy for Facebook-annonsering, responsive landingssider, publisering, medieovervåkning og kundebehandling i sosiale medier.

Ved hjelp av Fanbooster forenkles og effektiviseres administrasjon av siden deres slik at ressurser kan frigjøres til andre oppgaver. Plattformen har også et analyseverktøy hvor dere raskt ser resultatene av aktiviteter.

Fanbooster logo