Karriere i CoreTrek

Ønsker du å jobbe i et av Norges sterkeste fagmiljøer med en svært variert og spennende kundeportefølje? Da bør du vurdere CoreTrek! Her kan du bli bedre kjent med oss. 

CoreTrek er en av Norges ledende leverandører av nettløsninger og markedsføring for alle digitale flater til bedrifter, offentlig virksomhet og organisasjoner. Vi har kontor både i Oslo, Sandefjord, Sandnes og Stavanger. 

Hos oss legges det vekt på å være åpne, ærlige og imøtekommende. Vi støtter og hjelper hverandre, og det er en flat struktur med kort vei til ledelsen. Selv om vi jobber hardt og konsentrert sitter latteren alltid løst. Vi har flere sosiale arrangement i løpet av året og er en fin sammensetning av forskjellige folk i ulik alder som har mye moro sammen.   

Stor fleksibilitet i arbeidsoppgavene

Arbeidsoppgavene i CoreTrek er mange og varierte. Vi tilpasser oppgavene etter ambisjoner og erfaring hos den enkelte, og tilrettelegger for kurs og opplæring. Noen er veldig glad i kundekontakt og ønsker å være en ekstern sparringspartner for kundene våre, mens andre kanskje trives bedre bak skjermen dypt konsentrert med programmeringsarbeid. 

Jobbe hos oss?

Vi er alltid på jakt etter dyktige folk! Er du klar for nye utfordringer og muligheter? Kanskje CoreTrek er stedet for deg? Se våre ledige stillinger her.