CoreTrek har dag cirka 90 medarbeidere. Vi er digitale markedsførere, UX-designere, utviklere, rådgivere, prosjektledere, SEO-spesialister, tekstforfattere og mye mer. Du finner oss på våre kontorer i Oslo, Sandefjord og Sandnes.

Vi hjelper deg å lykkes på nett!

Vår misjon er å være en komplett partner for virksomheter som aktivt benytter digitale løsninger for å nå sine mål. Dette betyr at vi kan bistå på alle plan rundt nettsidene, både med digital markedsføring, søkemotoroptimalisering og innholdsproduksjon. Vi ønsker et tett samarbeid med våre kunder slik at deres nettløsninger fungerer optimalt, og at sidene er godt synlige i søkemotorer, sosiale medier og andre digitale flater. 

Det var en gang...

CoreTrek ble startet i Sandnes i år 2000. De første årene utviklet vi nettsider gjennom vårt eget publiseringsverktøy CorePublish. Dette systemet lever videre i beste velgående, men i dag tilbyr vi et langt bredere spekter av tjenester.

Siden 2010 har vi opplevd en vedvarende vekst hvert år – og vi satser på at veksten skal fortsette. Både i antall medarbeidere, byer vi er tilgjengelig og ikke minst i fagfelt vi spesialiserer oss i.

Ledende digital leverandør

I 2016 kjøpte vi mediebyrået Early Media og i dag er dette selskapet fusjonert med CoreTrek. Tidlig i 2018 kjøpte vi også Oslo-selskapet 07 Interaktiv. Oppkjøpene fortsatte i 2019 og 2021 med henholdsvis InBusiness og Empatix, og senere blant annet Inztinkt og Easyweb. Nå er Coretrek et av landet største og ledende digitale selskaper med totalt cirka 1300 kunder i vår portefølje.

I dag tilbyr CoreTrek løsninger på mange ulike digitale plattformer og publiseringsverktøy. Vi jobber med nettbutikker, digital markedsføring, design, innhold og SEO – alt rundt nettsiden.