Vi leverer alt fra enkle nettsider til store avanserte webløsninger. Vi blir best der vi går i tett samarbeid med kundene. Vi er opptatt av at du som kunde skal få en effektiv løsning som dekker dine behov og treffer dine målgrupper, og som samtidig passer til din økonomi.

Vi tilbyr en helhetlig strategi for å lykkes på web, digitale kanaler og sosiale medier. Hos CoreTrek får du som kunde din egen webrådgiver - ett kontaktpunkt til et av norges mest brukervennlige publiseringsverktøy. Det skal være lett for deg å få tak i oss og få den hjelpen du trenger!

CorePublish CMS

Vårt publiseringverktøy CorePublish er et av Norges mest brukte publiseringsverktøy. Produktet imøtekommer både små og store kunders behov og er ved flere anledninger kåret som markedets mest brukervennlige publiseringssystem.

Systemet er også teknisk blant de beste på markedet, men vi er uansett aller mest opptatt av brukervennlighet i forhold til oppdatering av innhold for den enkelte webredaktør.

Oppdatert, attraktiv og synlig på nett

Vårt mål er at våre kunder skal være oppdaterte, attraktive og synlige på nett. I dette legger vi:

  • Å være Oppdatert på nett betyr at det ligger oppdatert informasjon på deres nettsted. For å oppnå dette må det være så enkelt å legge ut informasjon at alle klarer det. Brukervennlighet er stikkordet.
  • Å være Attraktiv på nett betyr at deres nettsted har et godt design som på en god måte visualiserer deres profil og budskap samt at de besøkende på deres nettsted kan finne de sentrale elementene på en enkel og intuitiv måte.
  • Å være Synlig på nett betyr at deres nettsted blir ranket høyt i søkemotorer. Dette skjer med et godt system som leverer ”riktig kode”, men like mye ved at det skrives på riktig måte og at vi gir gode råd angående dette. 

Vår historie

CoreTrek er solid forankret som en av de større leverandører av innholdsforvaltning, design og konsulenttjenester for internett. Vår CorePublish publiseringsløsning, basert på åpen teknologi og åpne standarder, står sterkt i markedet og brukes av over 200 bedrifter over hele landet. Referanselisten omfatter noen av Norges største selskaper og organisasjoner så vel som mellomstore bedrifter.

CoreTrek er stolte av vårt egenutviklede produkt og vår produktutviklingsavdeling som kontinuerlig sikrer at våre kunder og brukere har en teknologisk og markedsmessig oppdatert løsning.

Vi forsterker produktet ved å levere tilhørende profesjonelle støttetjenester. Det sikrer våre kunder solid oppbakking, ønskede tilpasninger og rådgiving rundt webpublisering og design. Likeledes sørger vi for at våre kunders løsninger kan driftes stabilt og profesjonelt av oss dersom ønskelig.

CoreTrek, som ble etablert i 2000, har sitt hovedkontor i Sandefjord og avdelingskontor i Sandnes. CoreTrek er en erfaren bedrift innenfor fagområdet webpublisering med over 30 ansatte. Ressursene i CoreTrek besitter spesialkompetanse på alle relevante utviklingsspråk og verktøy innenfor lagdelt web-arkitektur, herunder web- og applikasjonsservere og databaseteknologi. Innenfor dette miljøet finner vi også god kompetanse rundt integrasjonsteknologier og protokoller (web services). Ved også å tilby egen designtjeneste kan vi i stor grad levere alt fra ett sted. Vi har et bredt spekter av tilleggsløsninger som gjør at vi kan sikre at våre kunder kan vokse på nett.

Early Media

I mars 2016 ble Early Media en del av CoreTrek. Dette gjør at vi også kan levere tjenester innen internettmarkedsføring med Search Engine Marketing (SEM), søkemotoroptimalisering (SEO) og Facebook-kampanjer.

Vi skal ved riktig bruk av all vår kompetanse sikre at våre kunder fremstår som både attraktive og lett tilgjengelige på internett, og dermed fremme deres konkurransedyktighet i denne viktige markedskanalen. CoreTreks kunder skal ha fokus på sitt virke og arbeidsoppgaver, ikke systemene de behøver for å utføre disse.