En trafikkdriver kan være en annonse i Google som svarer på et konkret søk, det kan være en annonse som svarer på et produktsøk med bilde fra nettbutikk eller det kan være en tekst fra en landingsside som gir svar på det som blir søkt etter - for å nevne noe. 

For å få flere lojale kunder og for å nå bredere ut med ditt budskap må både søk og innhold svare på det potensielle og eksisterende kunder søker etter. Det er svært viktig å være tilstede når potensielle eller eksisterende kunder søker svar på et spørsmål, og samtidig må man spre innholdet på en måte som treffer.


ikon innholdsmarkedsføring

Innholdsmarkedsføring - skap lojale kunder

For å bli funnet på nett er det nødvendig med trafikkdrivere inn til nettsiden og det er nødvendig med godt innhold. Da økes synligheten og tilliten, som igjen fører til økte konverteringer enten det er salg i nettbutikk, en ny app som skal lastes ned, eller ny informasjon som bør leses.

Les om innholdsmarkedsføring


ikon digital markedsføring

Digital markedsføring lønner seg!

For å bli synlige i jungelen av tilbydere må det annonseres i tillegg til at landingssiden har godt innhold. Riktig annonsering øker sjansen for å bli valgt, samt at det maksimerer lønnsomheten og konverteringen.

Les mer om digital markedsføring


Ikon forprosjekt

Hvordan komme i gang?

La oss sette oss ned å ha et felles forprosjekt. Da kan vi se på hva som er mål og ambisjoner, hvilken posisjon bedriften har i markedet og så legger vi en felles plan for hvordan målene kan nås.
Gjennom et forprosjekt blir vi bedre kjent samtidig som dere får en oppsummerende rapport over det vi har kommet frem til med en fast pris på et eventuelt oppdrag.

Slik jobber vi sammen om innholdsmarkedsføring

Slik jobber vi sammen om digital markedsføring