Advokatfirmaet Harboe & Co AS

Viser et bilde av en skjerm med nettsiden til Advokat Harboe
Bransje: Andre
Teknisk platform: Dynamicweb
Lansert
Nettside
  • Arild Neste

    Salgssjef
    Arild Neste
    977 42 162
    Se e-post

Advokatfirmaet Harboe & Co AS er et uavhengig advokatfirma med tyngdepunkt innen skatte- og avgiftsrett. Firmaet er ved flere anledninger rangert blant Norges fremste innenfor skatt.

Harboe har samarbeidet med Coretrek siden 2013. I løpet av denne tiden har både design og teknologi utviklet seg mye. Harboe ønsket seg derfor en ny nettside som var moderne, lys og luftig, og som utnyttet hele skjermflaten.

Viser en person som jobber på en PC med nettsiden til Advokat Harboe på skjermen.

Arbeidet med å modernisere designet ble gjort i Webflow. Dette er et verktøy som kan benyttes til å lage både design og front-end kode i ett. Webflow lager en ren og semantisk kode som kan publiseres direkte eller være et grunnlag for utviklere.

Verktøyet gjør det enkelt å lage et fleksibelt og responsivt design, som tilpasset seg alle enheter og medier. Webflow forenklet også designprosessen, og gjorde det enkelt å involvere kunden i beslutningene rundt designet.

Den ferdige koden ble så implementert og bygget ferdig i Dynamicweb CMS.

Nettsiden har fått et moderne og brukervennlig design, som gir Harboe et unikt uttrykk i markedet. I tillegg har kombinasjonen av Webflow og Dynamicweb gitt nettsiden høy ytelse, god tilgjengelighet og et godt grunnlag for søkemotoroptimalisering (SEO).

CoreTrek Sandefjord
Klinestadmoen 10
3241 Sandefjord

CoreTrek Sandnes
Holbergs gate 15
4306 Sandnes

CoreTrek Oslo
Myrens Verksted 2
0473 Oslo


 

Postadresse:   CoreTrek AS, Klinestadmoen 10, 3241 Sandefjord