skjermbilde fra akvagroup.no
Bransje: Handel
Teknisk platform: CorePublish
Lansert
Integrasjoner
Kundeportal
Nettside
  • Line Eintveit

    Rådgiver
    Line Eintveit
    971 81 866
    Se e-post

AKVA group er verdens største leverandør av løsninger og tjenester til akvakultur. Hovedkontoret er på Jæren med de er til stede i hele verden.

AKVA group hadde behov for nye nettsider som skulle samle konsernets selskap og datterselskap i en nettside med felles branding.

Vi har laget nettsider som synliggjør konsernets filosofi, misjon og verdier.

Det første som møter deg er en profilerende film som fyller hele skjermbildet. Videre har forsiden blant annet nyheter, bloggartikler og snarveier til viktige områder på nettsiden. Se film av forsiden under.

Løsningsorientert

Dette er en omfattende side med mye innhold. AKVA group fokuserer på løsninger framfor produkter og har derfor områdesider hvor produktene presenteres i sammenheng. Samtidig vises mangfoldet av produkter med detaljert beskrivelse og dokumentasjon for hvert produkt.

Karrieresider

Konsernet har til en hver tid mange ledige stillinger. Stillingsannonsene hentes fra ReachMee og presenteres i nettsidene. Se karrieresidene her.

Investorsider

Investorsidene presenterer nyttig informasjon for investorer.  

Selskapets historie

AKVA group har en lang og spennende historie. Denne presenteres i CorePublish' historielinje.

Service & support

AKVA group har et omfattende tilbud for service og support på sine produkter og tjenester. Under Service og support kan kundene kan laste ned dokumentasjon for produktene, finne kurs og kontaktpersoner. 

Kontakt

AKVA group er et globalt konsern med mange forskjellige kontaktpunkter fordelt etter forretningsområder og lokasjon. Under Kontakt oss er de mange kontaktpunktene sortert etter forretningsområde eller lokasjon.

Vi har også levert Ekstranett for AKVA groups kunder.

CoreTrek Sandefjord
Klinestadmoen 10
3241 Sandefjord

CoreTrek Sandnes
Holbergs gate 15
4306 Sandnes

CoreTrek Oslo
Myrens Verksted 2
0473 Oslo


 

Postadresse:   CoreTrek AS, Klinestadmoen 10, 3241 Sandefjord