Buddhistforbundet

Buddhistforbundet
Bransje: Organisasjoner
Teknisk platform: WordPress
Lansert
Nettside
  • Arild Neste

    Salgssjef
    Arild Neste
    977 42 162
    Se e-post

Buddhistforbundet er Norges største buddhistiske trossamfunn med over 14.000 medlemmer. Dette forbundet består i dag av 15 tilsluttede organisasjoner som representerer alle hovedretningene innen buddhismen. Medlemmene har tilhørighet til de tilsluttede organisasjonene og har bakgrunn i en rekke land hvor buddhismen er en utbredt religion. Buddhistforbundet er opptatt av å bidra til at de tilsluttede organisasjonene skal utvikle seg best mulig – både når det gjelder hvordan de fungerer internt og når det gjelder å øke kontakten med samfunnet omkring.

Om nettsiden

Buddhistforbundet hadde behov for en mer visuell, moderne og stabil nettløsning for bedre kommunikasjon med sine eksisterende medlemmer og mot samfunnet generelt. Forbundet ønsket også å tiltrekke seg nye medlemmer.

skjermbilde fra buddhistforbundet.no

Løsningen de fikk inneholder generell medlemsinfo, nyheter, oversikt over medlemsorganisasjonene og aktivitetskalender. I tillegg er det satt opp et passordbeskyttet intranett for styret og sekretariat og en enkel nettbutikk for salg av faglitteratur.

Nettsiden er levert på Wordpress CMS.

CoreTrek Sandefjord
Klinestadmoen 10
3241 Sandefjord

CoreTrek Sandnes
Holbergs gate 15
4306 Sandnes

CoreTrek Oslo
Myrens Verksted 2
0473 Oslo


 

Postadresse:   CoreTrek AS, Klinestadmoen 10, 3241 Sandefjord