Den norske veterinærforening

skjermbilde vetnett.no
Bransje: Organisasjoner
Teknisk platform: CorePublish
Lansert
Nettside
  • Kristian Susnic

    Daglig leder
    Kristian Susnic
    404 13 064
    Se e-post

DNV er veterinærenes fagforening og arbeidstakerorganisasjon, i tillegg til å være en  veterinærfaglig forening. Norske veterinærer og veterinærer med virke i Norge kan opptas som medlemmer i DNV og organisasjonen har i dag cirka 3400 medlemmer. Hovedkontoret ligger i Oslo med lokallag i de fleste fylker.

Tidligere i år lanserte CoreTrek den nye nettsiden til Den norske veterinærforening (DNV).

Se nettstedet på vetnett.no  

Et verktøy for medlemmer og lokalforeninger

skjermbilde vetnett.no

Det overordnede målet med det nye nettstedet har vært å lage et verktøy som medlemmene kan bruke i sin arbeids- og organisasjonshverdag. Samtidig skal potensielle medlemmer enkelt finne ut hva foreningen står for, og hvordan man blir medlem. 

Nettsiden har eget innlogginsområde hvor man finner funksjonalitet for påmelding til kurs samt  lønnsutviklingsoversikter, for å nevne noe. Tillitsvalgte, lokalforeninger og særforeninger kan enkelt finne oppdatert og relevant informasjon.

Gode tilbakemeldinger

Det er alltid hyggelig med positive tilbakemeldinger, og denne tilbakemeldingen fra et DNV-medlem satte både vi i CoreTrek og VetNett selvsagt stor pris på: 

Vanligvis blir jeg helt satt ut og negativ ved oppdatering av hjemmesider fordi det blir så vanskelig å finne frem, men ikke denne gangen. DNVs nye design er både lekker, svært lett å orientere seg i og inneholder en hel masse nyttig stoff – superflott!

Nettsiden er levert på Corepublish CMS.

CoreTrek Sandefjord
Klinestadmoen 10
3241 Sandefjord

CoreTrek Sandnes
Holbergs gate 15
4306 Sandnes

CoreTrek Oslo
Myrens Verksted 2
0473 Oslo


 

Postadresse:   CoreTrek AS, Klinestadmoen 10, 3241 Sandefjord