Eiendom Norge er en profilert organisasjon som publiserer månedlige pressekonferanser der de slipper tall for prisutviklingen i det norske eiendomsmarkedet. Nettsidene har avansert funksjonalitet for å presentere siste tall og grafer fra bransjen og gir brukerne mulighet til å abonnere på data og rapporter.

Forsiden presenterer organisasjonens omfattende aktivitet med blant annet:

  • Snarveier til de viktigste tema
  • Visuell presentasjon av nøkkeltall hvor det er lagt inn automatikk i hvilken retning pilene går i forhold til om prisene går opp eller ned
  • Siste aktuelle saker med tagging av tema
  • Siste mediesaker som omhandler Eiendom Norge, disse hentes fra Retriever
  • Kommende kurs i Eiendomsmeglerskolen
  • Kommende aktiviteter

Interaktiv presentasjon av boligprisstatistikk 

skjermbilde fra eiendomnorge.no

Boligprisstatistikk er en viktig del av organisasjonens arbeid og har også fått stor plass på nettsidene. Tall, informasjon og rapporter oppdateres månedlig.

I statistikkbanken finnes interaktive grafer hvor brukeren kan velge mellom forskjellig statistikk. Brukerne kan også kjøpe tilgang til ytterligere data ved å kjøpe rapporter eller abonnere på Eiendom Norges statistikk-produkter. Abonnement bestilles via skjema som automatisk håndterer brukere, tilgang til grafer og nedlasting av rapporter.

Organisasjonen har månedlige pressekonferanser via livestream på Facebook, her presenteres prisutviklingen i boligmarkedet. Livestreamen er integrert på nettsidene.

Filtrering av artikler

Nyheter, artikler, høringsforslag og blogg er samlet på en oversiktlig arkivside hvor en ved hjelp av filtrering og tagger finner frem til saker av interesse.

Artiklene blir presentert med relaterte artikler, blogginnlegg har i tillegg forfatter og andre saker fra samme bloggforfatter. Dette er automatisert i CorePublish for å forenkle arbeidet til redaktøren.