Fagrådet
Bransje: Organisasjoner
Teknisk platform: CorePublish
Lansert
Nettside
  • Kristian Susnic

    Daglig leder
    Kristian Susnic
    404 13 064
    Se e-post

Fagrådet rusfeltets hovedorganisasjon (fagrådet) er en nasjonal medlemsorganisasjon for organisasjoner og virksomheter innenfor rusfeltet. Fagrådet har 135 medlemmer fra hele landet og hele rusfeltet. Hovedkontoret er i Oslo og har fire ansatte.

I vår har vi lansert to nettsider for fagrådet. En nettside for selve organisasjonen (www.rusfeltet.no) og en nettside for magasinet deres, Rus og Samfunn (www.rus.no).

Mål for de nye nettsidene

Mål for den nye nettsiden til fagrådet er å være den foretrukne informasjonskanalen innenfor rusfeltet i Norge - både politisk og faglig. Siden skal også fungere som en ressursbank for ansatte, studenter, politikere og andre som søker kunnskap. Det var viktig å synliggjøre kurs og aktiviteter med en aktivitetskalender, dokumentere hva som skjer i organisasjonen, samt være lett tilgjengelig for nye medlemmer i forhold til innmelding.

Skjermbilde fra Fagrådet

Magasin med godt søk for artikler

Det andre nettstedet vi laget var magasinet til fagrådet www.rus.no. Et overordnet mål for denne siden var å bidra til en fakta- og kunnskapsbasert debatt om rusfeltet. Her er det verdt å trekke frem en god løsning for søk på artikler hvor også relaterte artikler vises i søket sammen med hovedartikkelen.

CoreTrek Sandefjord
Klinestadmoen 10
3241 Sandefjord

CoreTrek Sandnes
Holbergs gate 15
4306 Sandnes

CoreTrek Oslo
Myrens Verksted 2
0473 Oslo


 

Postadresse:   CoreTrek AS, Klinestadmoen 10, 3241 Sandefjord