skjermbilde fra fossbad.no
Bransje: Handel
Lansert
Betalingsløsning
Nettside
Skreddersøm
Webshop
 • Arild Neste

  Salgssjef
  Arild Neste
  977 42 162
  Se e-post

Vi har utviklet den nye nettbutikken til FossBad. Nettbutikken inkluderer funksjonalitet for salg til B2B og B2C, samt en spesialutviklet tilbudsmodul for alle selgere og FossBad forhandlere.

FossBad er en norsk produsent av baderomsmøbler med høy kvalitet. I mer enn 50 år har selskapet produsert baderomsmøbler i deres egen fabrikk på Birkeland i Kristiansand. Med sin kunnskap og lange erfaring innen produksjon av baderomsmøbler kan kundene føle seg trygge på at de får baderomsmøbler som varer i år etter år. 

Damehånd og kaffekopp. Hånd på tastatur Laptop. Bilde

Selskapets visjon er «Et bad å bli glad i». Tett samarbeid med arkitekter og designere gjør at FossBad hele tiden retter seg etter de beste og lekreste løsningene.

CoreTrek er stolt over å være med på FossBad sin digitale reise. Vi har i dette prosjektet blant annet bidratt med løsningsforslag, design, prosjektledelse, utvikling og rådgivning.

En givende prosess

Vi har helt fra første telefonsamtale følt oss sett og forstått mtp. våre ønsker for ny nettløsning. Fra innsendt kravspesifikasjon og til lansering har vi hatt god oppfølging med jevnlige statusmøter. Det har vært en givende prosess hvor vi har drodlet frem og tilbake med tanker/ideer for løsningen, og Easyweb (del av CoreTrek) har vist stor vilje til å skreddersy etter våre ønsker.

Produkt- og Webansvarlig, FossBad

Damehånd på tastatur Laptop. Bilde

Fakta om den nye nettbutikken

 • Lansert: januar 2024
 • Løsningsarkitekter: Fredrik Svendsen & Anders Årstein Hansen

CoreTrek Sandefjord
Klinestadmoen 10
3241 Sandefjord

CoreTrek Sandnes
Holbergs gate 15
4306 Sandnes

CoreTrek Oslo
Myrens Verksted 2
0473 Oslo


 

Postadresse:   CoreTrek AS, Klinestadmoen 10, 3241 Sandefjord