skjermbilde fra hageglede.no
Bransje: Handel
Teknisk platform: WordPress
Lansert
Integrasjoner
Nettside
Webshop
 • Arild Neste

  Salgssjef
  Arild Neste
  977 42 162
  Se e-post

Hageglede er en norsk nettbutikk, hvor det er både trygt og enkelt å handle. Med tradisjoner helt tilbake til 1895 under navnet “Brumunddal Frø” er Hageglede ett av landets eldste postordrefirma.

Hageglede fikk 2023 oppdatert nettbutikk med fokus på navigasjon og kundeopplevelse, og en mer skalerbar system-rigg som legger til rette for videre vekst.

skjermbilde fra hageglede.no

Modernisering og redesign av Hageglede.no

Hageglede har vært nettbutikk-kunde hos oss siden ny nettbutikk ble lansert rett før Corona-epedemien slo ut i 2020. Vi har jobbet tett med de og videreutviklet mye siden lansering – og de har hatt både meget god vekst og en profesjonalisering av drift og tilhørende systemer.

I forbindelse med dette ble det gjennomført en omfattende konverteringsanalyse der både brukerdata (kvantitativ data) og innspill fra kunder (kvalitative data) ble vektlagt. Basert på dette ble det utarbeidet et nytt og forbedret design, med fokus på følgende nøkkelelementer:

 • Mobil (desidert viktigste plattform, mest trafikk og mest kjøp)
 • Navigasjon og filtrering i et stort og sesongavhengig produktsortiment
 • Søk og godt med data i søket (lagervarer vs. bestillings- / sesongvarer)
 • Mer fokus på Hageglede og hvorfor man som kunde skal handle av dem (tillit og kompetanse)
 • Forenklet og forbedret kundeklubb / lojalitetsprogram

I tillegg til det visuelle har det skjedd mye «under panseret» og nye systemer har kommet på plass. Den største endringen her er at Hageglede har tatt i bruk PIM-systemet FEED fra Integrasjonssystemer AS. Alt av produktdata, kategorisering etc. styres nå på ett sted og dyttes «live» til  nettbutikken.

Samarbeidet har fungert som ønsket. Prosessen har vært ryddig, og en tidlig skissert fremdriftsplan ble overholdt frem mot lansering. Vi har hatt kontakt med en og samme prosjektleder gjennom hele prosjektet, som forøvrig har vært tilgjengelig for spørsmål til stort sett alle døgnets tider gjennom hele prosessen. Dette har vært forutsigbart og verdifullt. God prosjektledelse som virkelig tok eierskap til prosjektet, har sørget for at vi i Hageglede har følt at våre ønsker og behov har blitt godt ivaretatt gjennom prosessen. Også ovenfor tredjepartssystemer med integrasjon mot nettbutikken.

Hans Arne Hvinden, Daglig Leder

Kombinert med integrasjon mot WMS for lagerstyring og ordrebehandling og integrasjon mot økonomisystem for regnskapshåndtering gjør et de etter vår vurdering står med en meget solid, skalerbar og fremtidsrettet løsning.

CoreTrek Sandefjord
Klinestadmoen 10
3241 Sandefjord

CoreTrek Sandnes
Holbergs gate 15
4306 Sandnes

CoreTrek Oslo
Myrens Verksted 2
0473 Oslo


 

Postadresse:   CoreTrek AS, Klinestadmoen 10, 3241 Sandefjord