Hotel Continental

skjermbilde fra www.hotelcontinental.no/
Bransje: Reiseliv
Teknisk platform: Dynamicweb
Markedsføring
Nettside
  • Bjørn Ove Width
    90 91 87 47
    Se e-post

Gjennom fire generasjoner har én og samme familie bygd opp og utviklet Hotel Continental til den virksomheten det er i dag; et av Norges flotteste femstjerners hotell og medlem i The Leading Hotels of the World. I tillegg til 153 rom og suiter tilbyr hotellet fire restauranter og barer, samt flere møte- og selskapslokaler.

Hotellets nettsider har et klassisk og lekkert design som reflekterer atmosfæren på hotellet. Nettsidene er laget i Dynamicweb og tar i bruk responsive webdesign slik at sidene er like tilgjengelige på alle plattformer. 

På forsiden presenteres flotte bilder fra hotellet, samtidig som rombestilling er sentralt plassert. Videre presenteres nyheter fra hotellet.

skjermbilde fra www.hotelcontinental.no/

Presentasjon av rom og suiter

Hotellet tilbyr 153 rom og suiter som alle har sitt særpreg. Nettsiden presenterer dem på en fin og oversiktlig måte med bilder, beskrivelse og nøkkelinformasjon. Bestilling av rom er hele tiden lett tilgjengelig

Restauranter og barer

Hotellet tilbyr flere spisesteder. Disse har hver sin side og presenteres med bilder, beskrivelse, informasjon om reservasjon og åpningstider. Teatercafeen har egen nettside på samme plattform.

CoreTrek Sandefjord
Klinestadmoen 10
3241 Sandefjord

CoreTrek Sandnes
Holbergs gate 15
4306 Sandnes

CoreTrek Oslo
Myrens Verksted 2
0473 Oslo


 

Postadresse:   CoreTrek AS, Klinestadmoen 10, 3241 Sandefjord