skjermbilde fra ikm.no
Teknisk platform: CorePublish
Lansert
Nettside
  • Kristian Susnic

    Daglig leder
    Kristian Susnic
    404 13 064
    Se e-post

IKM Gruppen er en multidisiplin leverandør til olje- og offshoreindustrien der vekst er et satsningsområde. Konsernet sysselsetter i dag ca 2450 ansatte og har en budsjettert omsetning for 2019 på 4,3 milliarder NOK.

Vi har laget nye nettsider til konsernet og alle selskapene som inngår i IKM Gruppen. Nettsidene har fått et oversiktlig og lekkert design.

Flere nettsider i samme løsning

skjermbilde fra ikm.no

IKM Gruppen består av så mange som 40 selskap innenfor et stort spekter av produkter og tjenester. Hver selskap har sin egen nettsider hvor produkter og tjenester presenteres, samt kontaktpersoner. Alle nettsidene ligger i samme løsning.

Ved å samle nettstedene i samme løsning kan en dra nytte av synergieffekter som å dele maler og innhold.

Integrasjon med WebTemp

IKM Consultants har integrasjon med WebTemp som er et system for rekrutteringstjenester. Her kan kandidater registrere seg og aktuelle ledige stillinger i sitt område.

Integrasjon med Microsoft Dynamics AX

IKM Testing har alle sine produkter i utstyrskatalogen registrert i Microsoft Dynamics AX. Disse eksporteres til nettsidene og presenteres i en egen utstyrskatalog der, med filtrering og mulighet for å sende forespørsel på utstyr man ønsker.

CoreTrek Sandefjord
Klinestadmoen 10
3241 Sandefjord

CoreTrek Sandnes
Holbergs gate 15
4306 Sandnes

CoreTrek Oslo
Myrens Verksted 2
0473 Oslo


 

Postadresse:   CoreTrek AS, Klinestadmoen 10, 3241 Sandefjord