Da Iris Salten måtte velge ny webpartner falt valget på CoreTrek og CorePublish.

Iris Saltens nye nettider bygger på responsive Bootstrap rammeverk, og har fått et oversiktlig og rent design. På forsiden møtes brukeren av snarveier til de viktigste sidene.

skjermbilde fra iris-salten.no på en mobil

Automatisk presentasjon av åpningstider

For Iris Saltens kunder er det viktig å enkelt finne ut hvilke miljøtorg som er åpne til en hver tid. Dette er løst på en oversiktlig måte med markering av hvilke miljøtorg som er åpne og åpningstider. Kundene velger mellom liste- og kartvisning av alle miljøtorgene. Ved klikke på det enkelte miljøtorg får brukeren utfyllende informasjon.

Presentasjonen av åpningstidene skjer automatisk i CorePublish, markering av åpent/stengt endres på nettsiden etter hvilke dag og hvilke tid på døgnet det er.

skjermbilde fra irisnytt

Digitalt magasin

IRISNYTT er et innarbeidet magasin som har vært distribuert til Saltens 34.000 husstander i mange år. Med lansering av de nye nettsidene valgte Iris Salten å også lansere magasinet digitalt.

Bilde av Arnt E. Pedersen i Iris SaltenDa vår nettleverandør sa opp avtalen med oss, ble CoreTrek kontaktet for gjennomføring av forprosjekt til nye nettsider. Vi ble imponert over systematikk, grundighet og leveringshastighet.
CoreTrek ble valgt til utvikling og drift av våre nettsider. Vi er meget godt fornøyd med å ha funnet en samarbeidspartner som har forbedret våre nettløsninger, og ikke minst bidratt til at det er enklere for våre kunder å orientere seg på hjemmesiden. CoreTrek er ikke bare en leverandør, men en samarbeidspartner som hjelper oss, og ikke minst utfordrer oss, til å forbedre vår hjemmeside i framtiden.

Arnt E. Pedersen, Kommunikasjonsansvarlig

Selvbetjening

Nettsidene legger opp til stor del av selvbetjening for kundene. Det er en egen oversikt over alle selvbetjeningstjenester. Det er gjort enkelt for kundene å sende inn skjema for tjenester som ønskes utført. Adresse eller gårds/bruksnummer kan enkelt søkes opp og fylles automatisk inn i skjemaene.