Kanstad - DypOpp - IoT Portal

Kontainer status
Bransje: Renovasjon
Integrasjoner
Kundeportal
Skreddersøm
Webapplikasjon
  • Thomas Ekdahl

    Rådgiver og avdelingsleder
    Thomas Ekdahl
    911 43 630
    Se e-post

Kanstad Mekaniske tilbyr egenutviklede produkter innenfor miljø- og avfallsbehandling, med hovedvekt på stålcontainere. Kanstad er landets eneste containerprodusent og tilbyr et bredt spekter av containere tilpasset de fleste behov innen miljø- og avfallsbehandling.

Kanstad selger smarte containere som har kontroll på hvor fulle de er, hvem som har lov til å åpne kontainerne, samt gjenværende batterinivå. Dette er en smart og miljøvennlig løsning som hindrer unødvendig kjøring med lastebil til tomme kontainere, siden de bare tømmes når de nærmer seg fulle. Kontainerne snakker med kundeportalen over 2G (SMS)

Kanstad kontainer

Hva CoreTrek har levert:

CoreTrek har i flere år hatt ansvaret for drift og videreutvikling av denne unike løsningen for renovasjonsbransjen.

Løsningen har en backend hvor de ulike kundene kan logge inn og få oversikt over alle sine kontainere og hvor mye avfall det er i dem. Kundene kan også opprette eller slette nøkkelkort for åpning av kontainer, i tillegg til å se rapporter. Systemet sørger for at kun de som har lov til å tømme avfall i en kontainer får gjort dette. På denne måten hindrer man misbruk og sikrer at de som betaler for tjenesten får det de har betalt for.

Teknisk:
Dette er en PHP-basert løsning som CoreTrek har tatt over fra en tidligere leverandør, men det er en løsning CoreTrek selvsagt også kan utvikle.
 

Les mer om løsningen DypOpp (ekstern lenke) 

 

 

CoreTrek Sandefjord
Klinestadmoen 10
3241 Sandefjord

CoreTrek Sandnes
Holbergs gate 15
4306 Sandnes

CoreTrek Oslo
Myrens Verksted 2
0473 Oslo


 

Postadresse:   CoreTrek AS, Klinestadmoen 10, 3241 Sandefjord