Om LO Stat

LO Stat er en paraplyorganisasjon for andre forbund og har som sin viktigste oppgave å forhandle lønn og rettigheter på vegne av forbundenes medlemmer i staten og Spekter. Hovedavtalen i staten, og hovedtariffavtalen, inngås formelt mellom Staten og LO Stat.

LO Stat finnes i alle landsdeler og har også en viktig funksjon innen skolering av tillitsvalgte og medlemmer i tilsluttede forbund. LO Stat engasjerer seg politisk og ønsker å være synlig i offentlige debatt.

Skjermbilde fra Lo Stat

Over 4000 artikler er flyttet

Forprosjektet ble gjennomført i 2019 og utvikling har foregått våren 2020. Det gamle nettstedet var også basert på CorePublish, så LO Stat har i stor grad kunnet flytte innhold fra gammelt til nytt design. Flere artikkelarkiv med over 4000 artikler er flyttet inn i nytt design og har dermed beholdt kategori- og artikkel ID. På denne måten vil alle gamle lenker, bokmerker og søkemotoroppføringer automatisk finne disse artiklenes plassering i det nye designet.

Om løsningen

Løsningen LO Stat har fått inneholder blant annet mulighet for ulike sentrale og lokale artikler og aktiviteter, en «Live-feed» på forsiden, egen innholdstype for videosaker (Youtube), samt egne forsider og innhold for distriktskontorene. Det er spesiallaget en egen struktur og visning av store dokumenter, hvor innholdsoversikt automatisk blir generert fra kategorier og artikler. Visningen benyttes til å presentere hovedavtalen og andre store dokumenter med kapitler, underkapitler og paragrafer.