CoreTrek har levert webløsninger til Lyse siden 2002.

Lyse har flere nettsider, både for inter-, intra- og ekstranett. De bruker CorePublish til å administrere nettsidene, intranettet og sine interaktive kundesider.

Konsernportalen

Høsten 2013 lanserer Lyse ett nytt nettsted, www.lysekonsern.no, som gir et overordnet bilde av Lyses virksomhet.

Dame med tablet, skjermbilde av lysekonsern.no

Her presenteres konsernledelsen, forretningsområdene og de finansielle tallene er gjort lett tilgjengelig på en lekker måte. Nettstedet er laget i responsive webdesign og er tilgjengelig på alle plattformer. 

Nettstedet vant Farmandprisen i 2014, her er juryens begrunnelse:

Lyse går rett til topps i sin første Farmandpris-deltakelse med lysekonsern.no. Dette er en nettside med bunnsolid innhold, god struktur, tydelige menyer og meget bra brukervennlighet. Det gis også poeng for funksjonelt design, gode tilpasninger og tilrettelegginger, samt et tiltalende visuelt uttrykk.

Kundesidene

www.lyse.no som er kundenes side ble høsten 2013 lansert i ny versjon, nå også i responsive webdesign slik at siden er tilgjengelig fra alle plattformer.

Mobiltelefon med skjermbilde fra lyse.no

Her kan kunden administrere de meste rundt sitt kundeforhold, som registrere målestand, administrasjon av webhotell, e-postkontoer, mobiltelefonabonnement, kabel-TV abonnement osv. Mange av disse tjenestene er integrert med andre bakenforliggende system som for eksempel Siebel. De fleste av integrasjonene er gjort via standardiserte web-services. 

Ved lanseringer ble følgende uttalt:

Lyse har hatt en spennende utvikling fra tradisjonelt kraftselskap til dagens industriselskap. Målet med nettstedet er å gjøre det lettere å forstå 2013-utgaven av Lyse-konsernet, sier Herbjørn Tjeltveit, kommunikasjonsdirektør i Lyse

Lyse Elnett har egne nettsider www.lysenett.no. Her finnes all informasjon om nettselskapet.

Telefon med skjembilde fra lysenett.no