Lyse konsern

Skjermbilde fra lysekonsern.no
Bransje: Energi
Teknisk platform: CorePublish
Lansert
Intranett
Nettside
  • Line Eintveit

    Rådgiver
    Line Eintveit
    971 81 866
    Se e-post

Lyse er et norsk energi- og telekomkonsern. Konsernet er heleid av 14 kommuner og all verdiskaping går tilbake til fellesskapet. Lyse har vært vår kunde siden tidlig på 2000-tallet og bruker CorePublish for flere av konsernets nettside.

I mars 2021 gikk Lyse live med sine nye konsernsider. Her er det først og fremst gjort en omstrukturering av innhold i tillegg til et stort løft med tanke på design. De nye sidene finner du på lysekonsern.no og de er laget på CorePublish.

Skjermbilde fra lysekonsern.mo

En nettside med flere nye og smarte funksjoner

Omstrukturering av innhold gjør det mye enklere for bruker å finne frem på nettsiden. Lesbarheten er også forbedret ved blant annet å utnytte bredden på siden bedre. I tillegg er det laget en integrasjon med nyhetsbyrået NTB som gjør at pressemeldinger Lyse publiserer hos NTB automatisk blir importert som artikler i CorePublish på egen nettside også. Når en pressemelding blir lagt ut her, kan man velge om denne pressemeldingen samtidig skal publiseres på nettsiden. Det samme prinsippet gjelder også andre saker som legges ut på pressesenteret til Lyse. 

Bilder presenteres på en original og fleksibel måte

Bildene som illustrerer nyhetssakene til Lyse presenteres på en måte som gir variasjon og originalitet. Disse bildene er i ulike størrelser og antall, dette grepet gir siden et originalt preg.
Konsernets slogan “Alltid på” kommer tydelig frem i det nye designet siden det ligger oppå forsidebildet.

Dagens CorePublish er mye enklere å jobbe med  

CoreTrek jobber kontinuerlig med å utvikle og forbedre CorePublish. Lyse som har brukt CorePublish i mange år merker nok en tydelig forskjell på dagens versjon i forhold til tidligere versjoner. 

skjermbilde fra elnett.no

Lnett - også på CorePublish

Også disse sidene har fått ny profil og redesign. Nettsidene til Lnett retter seg mot alle som bruker Lnett som sin strømleverandør. Her får man informasjon om arbeid med å legge strømkabler, driftsmeldinger, opplysning om eget strømforbruk, priser og mye mer. Se nettsidene til Lnett her

CoreTrek Sandefjord
Klinestadmoen 10
3241 Sandefjord

CoreTrek Sandnes
Holbergs gate 15
4306 Sandnes

CoreTrek Oslo
Myrens Verksted 2
0473 Oslo


 

Postadresse:   CoreTrek AS, Klinestadmoen 10, 3241 Sandefjord