Magnor setter design og utforming av sine produkter veldig høyt og har noen av Norges mest profilerte designere tilknyttet virksomheten. De nye nettsidene har fått et spennende og moderne uttrykk som gir kundene en god oversikt over Magnors produkter, designere og forhandlere.

SAMARBEID MED KUNSTNERE OG DESIGNERE

Magnors samarbeid med spennende designere og kunstnere presenteres i en fin oversikt hvor hver kunstner / designer har sin egen side. I tillegg til å beskrive kunstneren / designeren er denne siden også koblet mot produktene de står bak i selve nettbutikken.
 

skjermbilde magnor.no

FORHANDLEREOVERSIKT

Forhandlere som selger Magnors produkter i Norge er presentert i et oversiktlig kart hvor det er enkelt å søke seg frem til nærmeste forhandler.

NETTBUTIKK

Produktene i nettbutikken presenteres oversiktlig med mulighet for en rekke ulike filtre slik at man kan snevre inn utvalget av produkter.

skjermbilde magnor.no

Nettbutikken er integrert mot ERP systemet Jeeves. Dette systemet er med på å forenkle driften av selve nettbutikken.

Vi vil da gjerne takke for et godt samarbeid så langt! Vi gleder oss veldig til å gå fremtiden i møte med ny nettside som både ser godt ut og er mer brukervennlig enn sin forgjenger. Det føles fantastisk å endelig ha muligheten til å skape landingssider som er våre produkter og bilder verdig, med praktiske moduler som gjør det raskt og enkelt å få til.

Magnor Glassverk