Magnor Glassverk

skjermbilde magnor.no
Bransje: Handel
Teknisk platform: WordPress
Lansert
Nettside
Webshop
  • Arild Neste

    Salgssjef
    Arild Neste
    977 42 162
    Se e-post

Magnor Glassverk AS er en tradisjonsrik fabrikk med egen brandstore på Magnor, samt i Oslo. Selskapet er i tillegg etablert med ca 400 utsalgssteder rundt om i landet, og egen nettbutikk. De setter design og utforming av sine produkter veldig høyt og har noen av Norges mest profilerte designere tilknyttet virksomheten.

De nye nettsidene har fått et spennende og moderne uttrykk som gir kundene en god oversikt over Magnors produkter, designere og forhandlere.

Designere

skjermbilde magnor.no

Magnor samarbeider med mange spennende designere og kunstnere. Disse presenteres i en fin oversikt og hver designer har sin egen side som i tillegg til å beskrive designeren er koblet mot produkter i nettbutikken.

Forhandlereoversikt

Forhandlere som selger Magnors produkter i Norge er presentert i et oversiktlig kart hvor det er enkelt å søke seg frem til nærmeste forhandler.

Nettbutikk

Produktene i nettbutikken presenteres oversiktlig med mulighet for en rekke filter for å snevre inn utvalget av produkter.

skjermbilde magnor.no

Nettbutikken er integrert mot ERP systemet Jeeves. Dette forenkler driften av nettbutikken.

Jeg vil da gjerne takke for et godt samarbeid så langt! Vi gleder oss veldig til å gå fremtiden i møte med ny nettside som både ser godt ut og er mer brukervennlig enn sin forgjenger. Det føles fantastisk å endelig ha muligheten til å skape landingssider som er våre produkter og bilder verdig, med praktiske moduler som gjør det raskt og enkelt å få til. 

Magnor Glassverk

CoreTrek Sandefjord
Klinestadmoen 10
3241 Sandefjord

CoreTrek Sandnes
Holbergs gate 15
4306 Sandnes

CoreTrek Oslo
Myrens Verksted 2
0473 Oslo


 

Postadresse:   CoreTrek AS, Klinestadmoen 10, 3241 Sandefjord