CoreTrek har levert et moderne design for de nye nettsidene, og løsningen kjører på CorePublish CMS. Det har vært viktig å få fram Mobiles brede utvalg av nye biler, bruktbiler og verkstedstjenester, samt gjøre det mulig å enkelt lage kampanjer og vise informasjon om forhandlere.

Hassel Software har levert løsning for bruktbil og nybilkonfigurator. Vi har integrert med disse løsningene på en måte som gjør at nettstedet oppleves helhetlig for brukeren.

skjermbilde fra mobile.no

En klar målsetning for nettsiden

Målet med prosjektet var å få en mer moderne og spennende nettside som holder lenger på interessen til kunden. Det var ønskelig med én side per bilmerke og én side per bilmodell, og hver forhandler skulle også ha sin egen side for å promotere det som var viktig lokalt. Her var det mange ting som måtte hensyntas for at nettstedet skulle dekke alle behov på en god måte og CoreTrek laget blant annet følgende:

Et godt resultat

Resultatet har blitt en oversiktlig, flott og fristende nettside. Et veldig hyggelig oppdrag for en spennende kunde.

Da vi bestemte oss for å bygge nye nettsider hadde vi strenge krav til kompetanse og forståelse hos en potensiell leverandør og samarbeidspartner. Vi var avhengige av noen som kunne bygge kompliserte løsninger som var tilpasset våre unike behov. Dette fant vi hos CoreTrek. Vi ble møtt av hyggelige og dyktige fagpersoner med erfaring fra lignende prosjekter som raskt forsto hva vi trengte. Mobile er veldig fornøyd med nettsiden CoreTrek har levert.

Monica Birdal, Forhandlerutvikler, Mobile