skjermbilde fra neso.no
Bransje: Organisasjoner
Teknisk platform: CorePublish
Lansert
Integrasjoner
Kundeportal
Nettside
Skreddersøm
 • Line Eintveit

  Rådgiver
  Line Eintveit
  971 81 866
  Se e-post

Nordnorske Entreprenørers Service Organisasjon SA (NESO) er den største organisasjonen for byggebransjen i Nord-Norge og Trøndelag, og den største frittstående næringslivsorganisasjonen i landsdelen.

Organisasjonen har fått nye moderne nettsider og ekstranett for sine medlemmer. Vi har også levert IDP (Identity Provider) for Single Signon på ekstranett, Talent LMS og Pindena påmeldingssystem.

Nettsidene og ekstranettet henger tett sammen. Mange saker og tilbud vises på nettsidene men en må logge inn for å se hele innholdet. 

Nettsidene

Dette er en omfattende side med mye informasjon om aktivitetene i organisasjonen og hvilke fordeler medlemmene får. Det er tydelig markert hvilke saker som krever innlogging.

Det første som møter deg er en profilerende film. Videre har forsiden blant annet snarveier til viktige tema, nyhetsfeed, kommende aktiviteter, annonser, påmelding til nyhetsbrev, snarveier til organisasjonens målgrupper.

Se film fra forsiden under

 

Noen av funksjonene som inngår i løsningen:

 • Nyhetsarkiv med filter per tema
 • NESO har en rekke kurs og andre aktiviteter, ved påmelding vil innloggede medlemmer komme til ferdig utfylt skjema i Pindena
 • Forening har fremforhandlet en rekke avtaler for sine medlemmer, disse vises oversiktlig inndelt etter tema. For å lese om avtalene må en være innlogget.
 • Presentasjon av medlemmer gjøres i samme mal som avtaler

Ekstranett - NESO Medlemsnett

Medlemsbedriftene og deres ansatte logger seg inn på NESO medlemsnett og får der tilgang til mer informasjon enn det som finnes på nettsidene. 

Ekstranettet er integrert med Pindena påmeldingssystem og Talent LMS slik at medlemsbedrifter og deres ansatte har oversikt over hvilke e-læringskurs, kurs og skoler medlemmene er påmeldt.

IDP - Single signon

Vi har utviklet et sentralt system som inneholder masterdata om identiteten til medlemsbedrifter og deres ansatte - og som tilbyr autentisering og engangspålogging.

Dette integreres med flere systemer som medlemmene trenger å logge på:

 • Ekstranett 
 • Pindena for påmelding til kurs
 • Talent LMS for gjennomføring av e-læring

CoreTrek Sandefjord
Klinestadmoen 10
3241 Sandefjord

CoreTrek Sandnes
Holbergs gate 15
4306 Sandnes

CoreTrek Oslo
Myrens Verksted 2
0473 Oslo


 

Postadresse:   CoreTrek AS, Klinestadmoen 10, 3241 Sandefjord