skjermbilde fra www.nsg.no

Virksomheten omfatter medlemskontakt, tidsskriftproduksjon, administrasjon, utviklingsarbeid innen sau- og geitavl og en rekke oppgaver innen utmarks- og beitebruk. NSG samarbeider nært med faglaga i landbruket, andre landbruksorganisasjoner, offentlige forvaltningsinstanser og politiske miljø. Hovedkontoret ligger i Ås og organisasjonen har 17 fast ansatte. 

Ny side med flere fine funksjoner

Norsk Sau og Geit (NSG) har hatt sine nettsider på CorePublish i mange år. Nå har sidene blitt relansert med nytt design og mange fine funksjoner, inkludert frontend redigering av artikler.

Denne nye nettsiden har flere smarte funksjoner i seg og det er laget en god løsning med frontend redigering som gjør at ledere av fylkeslag og lokallag enkelt kan legge ut artikler og aktiviteter uten å måtte gå inn i CorePublish backend. Alle fylkeslag og lokallag har sine unike portalsider med eget innhold og lenker til sine Facebook sider og visning av innhold for dem. 

Inndeling i fagområder og enkel nettbutikk

Det er inndeling i fagområder som gir brukerne en nyttig fagfordeling.

Nettsiden har også en enkel medlemsbutikk hvor man handler ved hjelp av et bestillingsskjema istedenfor en avansert og mer kompleks nettbutikk med handlekurv og alt hva det innebærer.