Norsk Sau og Geit

skjermbilde fra www.nsg.no
Bransje: Organisasjoner
Teknisk platform: CorePublish
Lansert
Nettside
Webshop
  • Kristian Susnic

    Daglig leder
    Kristian Susnic
    404 13 064
    Se e-post

Norsk Sau og Geit (NSG) er en faglig medlemsorganisasjon for folk med sau, geit og gjeterhund. Organisasjonen har 18 fylkeslag, 330 lokallag og cirka 10 000 medlemmer.

skjermbilde fra www.nsg.no

Virksomheten omfatter medlemskontakt, tidsskriftproduksjon, administrasjon, utviklingsarbeid innen sau- og geitavl og en rekke oppgaver innen utmarks- og beitebruk. NSG samarbeider nært med faglaga i landbruket, andre landbruksorganisasjoner, offentlige forvaltningsinstanser og politiske miljø. Hovedkontoret ligger i Ås og organisasjonen har 17 fast ansatte. 

Ny side med flere fine funksjoner

Norsk Sau og Geit (NSG) har hatt sine nettsider på CorePublish i mange år. Nå har sidene blitt relansert med nytt design og mange fine funksjoner, inkludert frontend redigering av artikler.

Denne nye nettsiden har flere smarte funksjoner i seg og det er laget en god løsning med frontend redigering som gjør at ledere av fylkeslag og lokallag enkelt kan legge ut artikler og aktiviteter uten å måtte gå inn i CorePublish backend. Alle fylkeslag og lokallag har sine unike portalsider med eget innhold og lenker til sine Facebook sider og visning av innhold for dem. 

Inndeling i fagområder og enkel nettbutikk

Det er inndeling i fagområder som gir brukerne en nyttig fagfordeling.

Nettsiden har også en enkel medlemsbutikk hvor man handler ved hjelp av et bestillingsskjema istedenfor en avansert og mer kompleks nettbutikk med handlekurv og alt hva det innebærer. 

CoreTrek Sandefjord
Klinestadmoen 10
3241 Sandefjord

CoreTrek Sandnes
Holbergs gate 15
4306 Sandnes

CoreTrek Oslo
Myrens Verksted 2
0473 Oslo


 

Postadresse:   CoreTrek AS, Klinestadmoen 10, 3241 Sandefjord