Øglænd System

skjermbilde øs.no
Bransje: Handel
Teknisk platform: CorePublish
Lansert
Nettside
Skreddersøm
  • Eyvind Erlien

    Rådgiver og designer
    Eyvind Erlien
    958 81 009
    Se e-post

Øglænd System er markedetsledende leverandør av multidisipline opphengssystemer, kabelstiger og kabelbaner. Øglænd System Group et internasjonalt konsern med 12 datterselskap og mer enn 20 agenter spredt verden over.

Selskapet har nylig justert sin grafiske profil. Dette reflekteres i den nye nettsiden, som har fått et lekkert uttrykk. 

Produktvelger

skjermbilde av produktvelger

Øglænd Systems produktsortiment består av mange tusen produkter som kan settes sammen på forskjellig vis. Vi har sammen med dem utviklet en Product Selector som gjør det mulig for kunden og finne fram i deres store mengde produkter. Løsningen er integrert med deres produktdatabase og er utstyrt med et kraftig filtreringsverktøy for å finne fram til rett produkt og relaterte produkter. Test Product Selectoren her.

Kart over alle kontorene

Øglænd system Group er et intensjonalt konsern med kontorer over hele verden. På kontaktsiden presenteres fabrikk, datterselskaper og agenter i er oversiktlig kart. Ved klikk vises kontaktinformasjon og ved nok ett klikk tas brukeren til informasjonsside om det respektive kontoret. Se kartløsningen her.

CoreTrek Sandefjord
Klinestadmoen 10
3241 Sandefjord

CoreTrek Sandnes
Holbergs gate 15
4306 Sandnes

CoreTrek Oslo
Myrens Verksted 2
0473 Oslo


 

Postadresse:   CoreTrek AS, Klinestadmoen 10, 3241 Sandefjord