Oslo Liftutleie ble etablert i 1993 og selskapet har i snart 30 år spesialisert seg på utleie av ulike typer lifter og tilhørende utstyr. Totalt har Oslo Liftutleie over 500 maskiner til leie, i tillegg til å tilby kurs, opplæring og døgnåpen support-tjeneste. Selskapet er også ansvarlig for levering og henting av utstyret de leier ut. 

Oslo Liftutleie hadde behov for en ny nettside som på en bedre måte kunne presentere deres produkter og tjenester. Nettsiden skulle fungere på alle flater og være i henhold til selskapets visuelle profil. 

Overordnet mål

Det overordnede målet med dette prosjektet var å lage en ny og moderne nettside som skal bidra til å øke antall inngående henvendelser/bestillinger både for utleie og for kurs/opplæring. Det var også viktig å få frem det svært gode servicetilbudet Oslo Liftutleie har:

Ingen andre i bransjen har support tilgjengelig for sine kunder døgnet rundt gjennom hele året. 

Løsning

Det nye nettstedet har blant annet fått en funksjonell og fin filtreringsløsning. Her kan kundene enkelt velge lifter som passer til eksempelvis den høyden de skal arbeide i. 

Kurs og opplæring har også blitt løftet frem på det nye nettstedet, i tillegg til det gode servicetilbudet. Det nye nettstedet fungerer også godt på alle typer flater.

 

Filtreringsløsning liftutleie

 

Se filtreringsløsningen her: https://www.osloliftutleie.no/lifter-2/