Thoresen Transport

Fraktkalkulator
Bransje: Transport
Teknisk platform: Laravel
Kundeportal
Skreddersøm
Webapplikasjon
  • Thomas Ekdahl

    Rådgiver og avdelingsleder
    Thomas Ekdahl
    911 43 630
    Se e-post

Thoresen Transport AS er et veletablert transport- og spedisjonsfirma lokalisert ved containerhavna i Larvik. Firmaet ble etablert i 1982 og har i dag godt kvalifiserte medarbeidere innen fagfelt som nasjonal og internasjonal transport, containertransport og fortolling/spedisjon.

CoreTrek har levert en fraktkalkulator som en selvstendig webapplikasjon til Thoresen Transport.

Kundene til Thoresen Transport bruker fraktkalkulatoren for å beregne prisen på hva frakten kommer til å koste basert på at Vestfold er start- eller stoppdestinasjon, med et postnummer som start- eller stoppdestinasjon, samt vekt eller lastemeter som sier noe om mengden som skal fraktes.

Fraktkalkulatoren har oppslag som mapper postnummer til region og prisintervall i forhold til vekt. Dieseltillegg blir også beregnet som en prosentandel av kostnaden.

Det er laget et admingrensesnitt for vedlikehold, som primært brukes ved at Thoresen Transport laster opp et standardisert excelark med alle nødvendige data. Dette er det samme excelarket som brukes internt til prising slik at det ikke medfører noe ekstra jobb å vedlikeholde dette - utover å laste det opp i webapplikasjonen.

Teknisk

Fraktkalkulatoren er skrevet i rammeverket Laravel og driftes på et CoreTrek Laravel hotell. Laravel Nova er brukt for admin-grensesnittet.

Vi så et behov for et nytt verktøy i forhold til fraktberegning, siden løsningen vi hadde fra før var «gått litt ut på dato».

I den forbindelse kontaktet vi flere aktører for å se på gode løsninger, og CoreTrek skilte seg ut i forhold til de andre vi hadde kontakt med. De så umiddelbart behovet vårt og kom med veldig gode forslag til løsninger. Vi gikk noen runder for å tilpasse underveis og fant den «riktige veien å gå» i fellesskap.

Vi er meget imponert over hvor raske CoreTrek var i «avtrekkeren». De fikk raskt på plass en løsning som er enkel å bruke og vedlikeholde. Dette verktøyet hjelper oss veldig i vårt daglige arbeid ved å sørge for en effektiv behandling av oppdrag, og at vi fakturerer riktig pris til våre kunder.

 

 

Vi lager gjerne flere frittstående skreddersydde webapplikasjoner - ta kontakt!

 

CoreTrek Sandefjord
Klinestadmoen 10
3241 Sandefjord

CoreTrek Sandnes
Holbergs gate 15
4306 Sandnes

CoreTrek Oslo
Myrens Verksted 2
0473 Oslo


 

Postadresse:   CoreTrek AS, Klinestadmoen 10, 3241 Sandefjord