TORP Sandefjord Lufthavn

Skjermbilde fra torp.no
Bransje: Transport
Teknisk platform: WordPress
Integrasjoner
Nettside
  • Arild Neste

    Salgssjef
    Arild Neste
    977 42 162
    Se e-post

TORP Sandefjord lufthavn er en av få lufthavner i Norge som ikke er eiet av staten ved Avinor. Sandefjord Lufthavn AS eier og driver TORP Sandefjord lufthavn med konsesjon fra Samferdselsdepartementet.

Vi er stolt leverandør av TORP Sandefjord Lufthavn sine nye nettsider. Basert på kundens kravspesifikasjon har vi bistått med designprosess, UX, brukertesting og utvikling.

Skjermbilde fra torp.no

TORP i ny drakt

TORP Sandefjord lufthavn er Norges største private lufthavn, med et omfattende nasjonalt og internasjonalt rutenett som opereres av bl.a. Widerøe, KLM, Wizz Air, Ryanair og Norwegian, samt charteroperatører.

Vi er kjempefornøyd med resultatet

Fra prosjektstart til lansering har samarbeidet vært ryddig, strukturert og løsningsorientert. Vi er kjempefornøyd med resultatet, og opplever de ansatte som fremoverlente og kunnskapsrike med et sterkt engasjement for faget. Dette bidrar til at samarbeidet blir både morsomt og lærerikt.

Nicolay Skeie, TORP Sandefjord Lufthavn

Vi har utviklet TORP sine nye nettsider. Vi har bistått i utarbeidelse av designbrief til Wemade, forbedret UX, bistått i idefasen rundt nye funksjoner, analysert målgruppe og utviklet deres nye nettside. I avsluttende runde har vi gjennomført brukertesting av den nye siden.

TORP Sandefjord Lufthavn har en visjon om at både ansatte, samarbeidspartnere og passasjerer skal se på TORP som «min favorittflyplass». Les mer om hvorfor her.

CoreTrek Sandefjord
Klinestadmoen 10
3241 Sandefjord

CoreTrek Sandnes
Holbergs gate 15
4306 Sandnes

CoreTrek Oslo
Myrens Verksted 2
0473 Oslo


 

Postadresse:   CoreTrek AS, Klinestadmoen 10, 3241 Sandefjord