Viking Kontroll

skjermbilde av vikingkontroll.no
Bransje: Transport
Teknisk platform: CorePublish
Lansert
Nettside
  • Kristian Susnic

    Daglig leder
    Kristian Susnic
    404 13 064
    Se e-post

Viking Kontroll er et heleid datterselskap av Viking Redningstjeneste. Viking Kontroll er etablert som en ny og uhildet aktør for å utføre tilstandsrapporter på brukte biler og vurdere unormal slitasje på leasingbiler ved endt leasingperiode.

Nettsidene til Viking Kontroll er en bestillingsportal og samtidig et planleggingsverktøy for ansatte hos Viking Kontroll. Nettsidene har fått et oversiktlig og målrettet design som leder kundene gjennom bestillingsprosessen.

Bookingløsning

På nettsidene kan både privat- og næringskunder bestille tjenester hos Viking stasjonene. Brukeren ledes gjennom bookingen steg for steg — fra valg av tjeneste til valg av verksted og dato.

skjermbilde av vikingkontroll.no

Integrasjoner med flere systemer

Løsningen er integrert med flere systemer som bilbransjen benytter og Viking sitt IT-system. Dette forenkler Viking Kontrolls hverdag i forhold til planlegging, fordeling av oppdrag og timeføring. Systemet er skalerbart i takt med etablering av nye teststasjoner.

Valget falt ned på CoreTrek av flere grunner. Kjennskap til bilbransjen, forståelsen for kompleksiteten av å knytte flere systemer sammen og de hadde et system som langt på vei var forberedt for vårt behov som gjorde at vi raskt kunne få på plass en løsning i tillegg til gode referanser.

Vi er stolte av å kunne presentere løsningen som kompetente og tålmodige utviklere hos CoreTrek har satt sammen for oss i Viking Kontroll.

Kjell Rese, Exceutive Vice President hos Viking Kontroll

CoreTrek Sandefjord
Klinestadmoen 10
3241 Sandefjord

CoreTrek Sandnes
Holbergs gate 15
4306 Sandnes

CoreTrek Oslo
Myrens Verksted 2
0473 Oslo


 

Postadresse:   CoreTrek AS, Klinestadmoen 10, 3241 Sandefjord