Nettsidene til Viking Kontroll er en bestillingsportal og samtidig et planleggingsverktøy for ansatte hos Viking Kontroll. Nettsidene har fått et oversiktlig og målrettet design som leder kundene gjennom bestillingsprosessen.

Bookingløsning

På nettsidene kan både privat- og næringskunder bestille tjenester hos Viking stasjonene. Brukeren ledes gjennom bookingen steg for steg — fra valg av tjeneste til valg av verksted og dato.

skjermbilde av vikingkontroll.no

Integrasjoner med flere systemer

Løsningen er integrert med flere systemer som bilbransjen benytter og Viking sitt IT-system. Dette forenkler Viking Kontrolls hverdag i forhold til planlegging, fordeling av oppdrag og timeføring. Systemet er skalerbart i takt med etablering av nye teststasjoner.

Valget falt ned på CoreTrek av flere grunner. Kjennskap til bilbransjen, forståelsen for kompleksiteten av å knytte flere systemer sammen og de hadde et system som langt på vei var forberedt for vårt behov som gjorde at vi raskt kunne få på plass en løsning i tillegg til gode referanser.

Vi er stolte av å kunne presentere løsningen som kompetente og tålmodige utviklere hos CoreTrek har satt sammen for oss i Viking Kontroll.

Kjell Rese, Exceutive Vice President hos Viking Kontroll