skjermbilde fra www.wee.no
Bransje: Handel
Teknisk platform: WordPress
Markedsføring
Nettside
Webshop
  • Thomas Skurtveit Moe
    404 48 610 404 48 610
    Se e-post

Wee er en familiebedrift som har drevet selskapet gjennom tre generasjoner. Fra starten med fokus på lastebiltransport til å bli et importselskap innen alt fra landbruk- til fritidsutstyr, utstyr som hovedsakelig selges via nettbutikken.

skjermbilde fra www.wee.no

Wee har en svært innholdsrik nettbutikk med et meget variert og stort utvalg produkter. Her selges alt fra gravemaskiner til oppblåsbare SUP-padlebrett. Nettbutikken henvender seg både til bedrifts- og privatmarkedet. Den har hatt en jevn vekst over mange år og i 2019 hadde den en omsetning på over 150 millioner.

Smarte grep

For å gjøre produktmengden mer håndterbar har det blitt implementert en svært intelligent søkemotor fra Clerk som gjør det raskt og enkelt å søke seg frem til de ulike produktene. Dette er et veldig effektivt tillegg til vanlig navigasjon via meny. Via det samme systemet er det også implementert diverse personifiserte anbefalinger (toppvalg for deg, kundefavoritter, dette ser andre på osv) som, basert på individuell brukeradferd, kommer med tilpassede anbefalinger. 

Den nye nettbutikken har fått flere integrasjoner:

  • Integrasjon mot Bring for å innhente fraktpriser
  • Integrasjon NETS easy (betalingsløsning)
  • Integrasjon mot Visma Global (ordre)

Digital annonsering

I tillegg til å ha satt opp den nye nettbutikken for Wee jobber CoreTrek også med digital markedsføring for denne kunden. Her kan Wee vise til gode resultater.

CoreTrek Sandefjord
Klinestadmoen 10
3241 Sandefjord

CoreTrek Sandnes
Holbergs gate 15
4306 Sandnes

CoreTrek Oslo
Myrens Verksted 2
0473 Oslo


 

Postadresse:   CoreTrek AS, Klinestadmoen 10, 3241 Sandefjord