HK Reklamebyrå har designet løsningen, mens CoreTreks har stått for implementering av nettstedet.

Løsningen er meget populær blandt befolkningen i Sør-Trøndelag og har i underkant 1 million sidevisninger hver måned. Vi mener dette har blitt en av landets beste websider for de som reiser kollektivt! AtB og deres kunder er godt fornøyd med resultatet. 

Reiseplanlegger og bussorakel
 

Dame med mobiltelefonAtBs reiseplanleggeren lar den reisende oppgi fra-lokasjon og til-lokasjon og viser aktuelle bussruter for reisen. Ruteinformasjon hentes fra et underliggende system i sanntid.

Reiseplanleggeren er tilgjengelig på nettstedets forside, sammen med Bussorakelet som gir de reisende anledning til raskt å sjekke når bussen går. Prøv bussorakelet

Mobilweb

Mobilløsningen gir først og fremst kundene mulighet til raskt å finne busstider og til å få informasjon om hvordan man reiser fra A til B. Løsningen har også en rekke tjenester der de reisende f.eks kan finne sanntidsinformasjon, få informasjon om t:kortet, billetter og priser og nyttig kontaktinformasjon.

SMS-varsling

SMS-varsling inngår også som en del av mobilløsningen. Her er det mulig for den reisende å bestille rute- og sanntidsinformasjon samt varsel via SMS når en buss ankommer et angitt stoppested.      

Bestillingsløsningen 9t2

9t2 er en løsning der lærere og ansatte i barnehager og skoler kan bestille gruppereiser med buss mellom kl. 09.00 og 14.00. Disse reisene er gratis for skoleklassene og barnehagene, og betales i sin helhet av fylkeskommunen.  

Denne løsningen kan enkelt tilpasses andre typer gruppebestillinger. Slik ser bestillingsløsningen ut

Sanntidsinformasjon

Sanntidsinformasjon presenteres på hjemmesiden og på mobilweb. Sanntidsdataene genereres i Swarco (leverandør av sanntidsdata) og presenteres av CorePublish.

Driftsportal

I driftsportalen rapporterer operatørene driftshendelser, avvik og årsaker til avvik. I løsningen er det mulig for operatøren å poste driftsmeldingene direkte i kanaler som Facebook og Twitter.

Bestillingsløsning for t:kort

I bestillingsløsningen kan de reisende fylle på t:kortene via nettsidene til AtB. CoreTrek har laget en pålogging som gjør at brukeren er innlogget på flere ”mine-sider” funksjoner på nettstedet. Dette er en single sign-on løsning, som vi har integrert med Fara sin nettbutikk.

Integrasjoner

For atb.no har vi laget integrasjoner mot følgende 3.partsløsninger: Fara (nettbutikk), Swarko (sanntidsdata), Trapeze (ruteplanlegging) , Datagrafikk (reiseplanlegger), WTW (mobillett) og Lingit (orakelet).